ONTDEK DEZE 12-DAAGSE CUBA & DE CARIBBEAN 
CRUISE MET DE MSC ARMONIA

Op 20 maart vertrekt de MSC Armonia op een prachtige 12-daagse cruise vanuit Havana. Tijdens deze cruise ontdekt u de prachtigste steden van Cuba en de Caribbean. Stap aan boord van de MSC Armonia en verwen uw zintuigen met adembenemende landschappen, mooie stranden en muzikale avonden vanaf de begin tot eind.


Cruise met MSC Cruises naar Jamaica, de Kaaiman Eilanden en Mexico met twee nachten (2,5 dag) in de Cubaanse hoofdstad. Geniet tijdens een twee-en-een-half-daags verblijf in Havana van het prachtige oude centrum, een UNESCO werelderfgoed. Verken en ontdek de geschiedenis, cultuur en architectuur. Geen bezoek aan Havana is compleet met een wandeling langs de beroemde Malecón boulevard, waar de gerenommeerde relaxte levensstijl van het eiland in volle gang is! 


Wanneer u het Fly & Cruise pakket boekt zijn vluchten, transfers & het eerste inreisvisum voor Cuba inclusief. Het tweede en eventueel volgende inreisvisa kan aan boord worden gekocht. Let op: de getoonde prijs van een Fly & Cruise pakket inclusief vluchten en transfers is veelal gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse van de luchtvaartmaatschappij. Als deze niet meer beschikbaar is, kan er een toeslag berekend worden. De hoogte van de toeslag wordt in stap 2 van de boekingstool "Vluchtselectie" getoond.


Fly & Cruise pakket - vluchtschema onder voorbehoud van wijzigingen:

Heenvlucht: Dinsdag 20 maart 2018- 12.35 uur – 18.15 uur KL 723 Amsterdam-Havana

Terugvlucht: Zaterdag 31 maart 2018 - 16.40 uur – 08.05 uur +1 (zondag) KL 724 Havana-Amsterdam 


Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.

Voorwaarden: Dit aanbod is geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt vanaf 29 november tot de afvaartdatum, of zolang de voorraad strekt en voor inwoners van Nederland. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. De categorie Buitenhut met gedeeltelijk zicht heeft hutten met beperkt zicht, hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.


Belangrijke informatie! MSC Cruises informeert u hierbij over de restricties van de lokale autoriteiten en regel/wetgeving met betrekking tot acceptatie nationaliteiten/ paspoorthouders aan boord MSC Opera betreffende cruises van en naar Cuba.  


De volgende passagiers zullen niet op bovenvermelde routes worden geaccepteerd:  


- USA paspoorthouders  

- Cubaanse paspoorthouders  

- Van origine/ voormalige Cubaanse inwoners waarvan de geboorteplaats duidelijk vermeld staat op de documenten. Zelfs indien zij ondertussen een andere nationaliteit en/of paspoort hebben.


Belangrijke informatie! In verband met eventuele late avondkomst van een aantal inkomende vluchten en de tijd benodigd om de douaneprocedures te voltooien, kan er een vertraging ontstaan in de bagageaflevering in de hut. Om een comfortabele start van uw cruise te garanderen vragen wij u om benodigde alle items voor de eerste nacht aan boord (nachtkleding, toiletartikelen, medicijnen, etc.) in uw handbagage mee te nemen. Let op: douchegel en shampoo zijn aanwezig in alle hutten. Vergeet niet om de bagagelabels geleverd bij de reisbescheiden/e-tickets te bevestigen aan uw bagage vóór aankomst op de luchthaven.