Fly & Cruisepakketten Dubai, Abu Dhabi en India winter 18-19

Boek een 8, 12 of 15-daagse cruise inclusief rechtstreekse vluchten, uitgevoerd door Emirates of Etihad Airways, de prijzen zijn inclusief ruimbagage en transfers naar de Dubai, Abu Dhabi en India! U vliegt vanaf Amsterdam, met aankomst in Abu Dhabi of Dubai, op gevolgd door inscheping.


Afhankelijk van de route zal de MSC Splendida of MSC Lirica ook aanmeren in bijvoorbeeld Bahrein of Oman. Bahrein, een eiland van 40 km lang en slechts 15 km breed is. Dit land met een duizend jaar oude cultuur wordt ook wel “het koninkrijk tussen twee zeeën” genoemd, omdat zijn wateren aan de zuidkant grenzen aan die van Qatar en aan de westkant aan die van Saudi-Arabië. In Oman raden wij aan een bezoek te brengen aan de Golf van Oman en haar spectaculaire koraalrif. 


India, één van de meest ontspannen delen van Azië om te verkennen. Ontdek de grootste stad van India, beter bekend als Mumbai/Bombay of laat u fascineren door de vruchtbare rijstvelden en bananenboomgaarden van Madgaon, Goa's tweede stad. 


Vluchtschema MSC Splendida 8-daagse Fly & Cruise pakket:


Heenvlucht op zaterdag: van Amsterdam naar Abu Dhabi 20.25-06.00 uur (vertrek op zaterdag met aankomst op zondag gevolgd door inscheping)

Terugvlucht op zondag:  van Abu Dhabi naar Amsterdam 09.25-14.00 uur


Vluchtschema MSC Lirica 12 of 15-daagse Fly & Cruise pakket:


Heenvlucht: 1 dag voor vertrekdag cruise van Amsterdam naar Dubai 22.00-07.45 uur (Vertrek vlucht is 1 dag voor vertrek cruise, u komt aan op de dag van inscheping)

Terugvlucht: Op de dag van ontscheping van Dubai naar Amsterdam 08.10-12.40 uur


Belangrijk om te weten:


- De vluchten worden onder voorbehoud uitgevoerd door Etihad Airlines of Emirates.

- De prijzen zijn inclusief havengelden, luchthavenbelasting, ruimbagage (23kg) en transfers


Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.