DUBAI, ABU DHABI EN INDIA

Boek een 8-daagse cruise inclusief rechtstreekse vluchten, uitgevoerd door Etihad Airways, inclusief ruimbagage en transfers naar Dubai, Abu Dhabi en India! U vliegt vanaf Amsterdam op zaterdagavond, met aankomst in Abu Dhabi op zondagochtend gevolgd door inscheping.


Stap aan boord van de luxueuze MSC Splendida met haar fantastische MSC Yacht Club en leer tijdens deze Midden-Oosten cruise de verschillen kennen tussen toekomst en traditie. Waar ooit alleen woestijn was, vinden we vandaag de dag de hoogste gebouwen van de wereld, de meest luxe hotels en de meest gedurfde architecturale stijlen die samengaan met historische locaties en de overblijfselen van de lange en rijke Arabische geschiedenis. Met MSC Cruises verblijft u maar liefst twee dagen in Dubai!

Ontdek tevens het Sir Bani Yas eiland. Het eiland biedt een authentieke strandvakantie met honderden palmbomen, cabana’s en meer dan 2.000 zonnebedden op ongeveer 36.000m² strand! Op het eiland kunnen reizigers genieten van diverse verse en authentieke maaltijden. Tevens biedt MSC Cruises hun reizigers een barbecue op het strand waarbij lichte gerechten en snacks worden bereid en exotische cocktails worden geserveerd in één van de zes strandbars. Maaltijd- en drankpakketten welke aan boord worden gehanteerd zoals een Allegrissimo drankpakket zullen tevens geldig zijn op het eiland zodat de service aan boord en aan land gelijk zijn. Het Sir Bani Yas Eiland biedt voor ieder wat wils!


Vluchtschema 8-daagse Fly & Cruise pakket:


Heenvlucht op zaterdag:  Amsterdam - Abu Dhabi EY 78 20.15-06.05 uur (vertrek op zaterdag met aankomst op zondag gevolgd door inscheping)

Terugvlucht op zondag:  Abu Dhabi - Amsterdam EU 77 09.15-14.05 uur