DE CARIBBEAN

Omring u met de magische sfeer van Havana en het Caribisch gebied. Stap aan boord van de MSC Armonia of MSC Opera en verwen uw zintuigen met adembenemende landschappen, mooie stranden en muzikale avonden vanaf de begin tot eind.


Fly & Cruise pakket MSC Opera  - vluchtschema onder voorbehoud van wijzigingen:

Heenvlucht: Zaterdag 12.35 uur – 17.15 uur KL 723 Amsterdam - Havana

Terugvlucht: Zaterdag 19.15 uur – 10.35 uur +1 (zondag) KL 724 Havana - Amsterdam 


In het Fly & Cruise pakket zijn vluchten, transfers & is het eerste inreisvisum voor Cuba inclusief. Het tweede en eventueel volgende inreisvisa kan aan boord worden gekocht. Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.

Voorwaarden: Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 20 december 2017 tot aan vertrekdatum of zolang de voorraad strekt. Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. De categorie Buitenhut met gedeeltelijk zicht heeft hutten met beperkt zicht, hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. 


Belangrijke informatie! MSC Cruises informeert u hierbij over de restricties van de lokale autoriteiten en regel/wetgeving met betrekking tot acceptatie nationaliteiten/ paspoorthouders aan boord MSC Opera betreffende cruises van en naar Cuba.  


De volgende passagiers zullen niet op bovenvermelde routes worden geaccepteerd:  


- USA paspoorthouders  

- Cubaanse paspoorthouders  

- Van origine/ voormalige Cubaanse inwoners waarvan de geboorteplaats duidelijk vermeld staat op de documenten. Zelfs indien zij ondertussen een andere nationaliteit en/of paspoort hebben.


Cuba: Klik hier voor meer informatie met betrekking tot de benodigde reisdocumenten en visa voor alle Cuba afvaarten. 

Belangrijke informatie! In verband met eventuele late avondkomst van een aantal inkomende vluchten en de tijd benodigd om de douaneprocedures te voltooien, kan er een vertraging ontstaan in de bagageaflevering in de hut. Om een comfortabele start van uw cruise te garanderen vragen wij u om benodigde alle items voor de eerste nacht aan boord (nachtkleding, toiletartikelen, medicijnen, etc.) in uw handbagage mee te nemen. Let op: douchegel en shampoo zijn aanwezig in alle hutten. Vergeet niet om de bagagelabels geleverd bij de reisbescheiden/e-tickets te bevestigen aan uw bagage vóór aankomst op de luchthaven.