CARIBBEAN CRUISES

Stap aan boord van een van de stijlvolle schepen MSC Seaside of de MSC Divina en vaar mee op een geweldige cruise door een paradijselijk eiland. Geniet van kilometers prachtige stranden, bereid u voor op geweldige avonturen in tropische bossen of verken de fascinerende onderwaterwereld. Mede door de verscheidenheid van spectaculaire shows en heerlijke gerechten aan boord zal deze cruise een onvergetelijke ervaring worden. 
 
Ga naar de Caribbean en ontdek de MSC Divina waar u s'avonds kunt genieten in een van de vele barretjes aan boord of in het casino. U kunt ook lekker ontspannen in de MSC Aurea Spa.

De MSC Seaside, welke vanaf december 2017 in de vaart genomen wordt, zal vervolgens het hele jaar door in de Caribbean zal varen. Ontdek het grootste waterpark op zee of ga lekker ronddwalen over de promenade met prachtig uitzicht!  

Voor meer informatie, voorwaarden en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.