Bar Harbor cruise

Acadia National Park

Cadillac Gebergte

Zandstrand

Vind Verenigde Staten & Canada cruises

Bar Harbor

Een Betoverend Dorp Gekust door Moeder Natuur

Het verkennen van de staat Maine betekent: het beleven van een onvergetelijke ervaring in een plaats verspreid met rotsachtige kusten, schilderachtige havens, natuurlijke uitzichten en mooie steden met gebouwen beïnvloed door Europese stijlen. Een daarvan is Bar Harbor, een tussenstop die u tijdens uw MSC Cruise niet mag missen.

Opgericht in 1763 en vervolgens herbouwd in 1947 na een grote brand die het grootste deel van de stad verwoestte, is Bar Harbor gastvrij en vol met kwaliteiten om ontdekt te worden. Geniet van een prachtig uitzicht, buitenactiviteiten, de lokale keuken of geniet terwijl u een wandeling maakt door de straten van het dorp .
 
Het dorp ligt op Mount Desert Island, een Amerikaans eiland aan de oostkust met een authentiek fjord. Het dorp is prachtig en gevuld met voornamelijk houten, felgekleurde gebouwen. Er hangen talloze grappige borden aan de muren, waarvan sommige ons eraan herinneren dat dit het huis van de kreeft is en dat het zeker moet worden uitgeprobeerd.
 
De echte parel van deze locatie is echter Acadia National Park. Het park biedt bezoekers natuurlijke landschappen met onmiskenbare sporen van de ijstijd, waar miljoenen jaren van verwering het landschap onuitwisbaar hebben uitgesneden en een combinatie van zeldzame schoonheid hebben gecreëerd, gevuld met valleien, langwerpige meren, rotsen en bergruggen.
In het park kunt u steile, rotsachtige kusten, bossen vol gekleurde bladeren, granieten bergen, maar ook fjorden en baaien verkennen. Hoewel het een van de kleinste nationale parken van het land is, zijn de dingen om te doen en te zien in Acadia National Park talrijk en kunt u deelnemen aan spannende excursies op uw MSC Cruise. Het park is de thuisbasis van een lang pad met paden die ervoor zorgen dat u elke hoek van het gebied kunt bereiken.
 
U kunt langs de kliffen naar het zuidoosten lopen en de heuvels in om van een adembenemend uitzicht te genieten. Mis de Somes Sound fjord niet, een smal kanaal dat het eiland bijna in tweeën deelt; charmante Cadillac-berg met een prachtig uitzicht waarvan de top te voet of met de auto kan worden bereikt; en Sand Beach, het enige echte strand op het eiland ingesloten tussen twee kapen die u verbazen.

Ontdek de excursies in Bar Harbor

  Verenigde Staten

  Het land vol mogelijkheden
  Het land vol mogelijkheden

  Een vakantie naar de Verenigde Staten met MSC Cruises is een unieke kans om de oostkust van dit enorme land te ontdekken.

  De staten Massachusetts, Rhode Island, Connecticut, Vermont, New Hampshire en Maine, gezamenlijk bekend als New England, vertegenwoordigen de nostalgie van Amerika: landelijke winkeltjes vol met cider en kalebassen, besneeuwde hellingen, vlammende herfstkleuren, mosselhutten, cranberry-moerassen en een weerbarstige oceaan die alles onderscheidt en definieert.

  Een cruise naar de Verenigde Staten is dé manier om New York City te bezoeken, de culturele en financiële hoofdstad van de Verenigde Staten, al dan niet van de wereld; een door adrenaline gepompte, historische plek die beschikt over een immense aantrekkingskracht op toeristen. Brochureafbeeldingen van zonnebadende toeristen en Mickey Mouse geven een verkeerd en onvolledig beeld van Florida.

  De belangrijkste stop is het kosmopolitische, half-Spaanse Miami. Een eenvoudige reis ten zuiden van Miami brengt u naar Florida Keys, een reeks eilanden van 160 km, bekend om sportvisserij en koraalrifduiken. Voorbij Palm Beach is de kust minder ontwikkeld: zelfs de Space Coast, waar het extreem populaire Kennedy Space Center te vinden is, ligt pal in het midden van een beschermd natuurgebied.

  St Augustine, net ten zuiden van de Georgia State Line, is de plek waar Spaanse kolonisten de eerste permanente Europese plaats in Noord-Amerika vestigden.