Saint John cruise

New Brunswick Museum

Bay of Fundy

Hopewell Rocks Park

Vind Verenigde Staten & Canada Cruises

Saint John

Een Unieke Natuurlijke Microkosmos

Wilde landschappen, valleien vol met boerderijen, vissersdorpen, parken en eilanden langs de kust: dit allemaal staat op u te wachten in New Brunswick, een beeldschone maritieme provincie in Frans-Canada. 

Uw MSC cruise zal u meenemen op een ontdekkingsreis in een land met duizenden geheimen, magnifieke kusten, bergen, bossen, rivieren en ook nog eens een grote hoeveelheid aan wilde dieren zoals de zwarte beer, walvissen, elanden en zeehonden.
 
De regio is thuisbasis van één van de oudste steden in Canada, met uitzicht op het prachtige Bay of Fundy: Saint John. Er is geen andere plaats in de maritieme met dezelfde natuurlijke charme en de baai staat ook bekend om zijn indrukwekkende golfen. 
 
Op uw MSC cruise krijgt u de kans om de havenstad te ontdekken met zijn beeldschone Victoriaanse architectuur en steile historische straten. Bekijk hoe schepen aanmeren en bewonder de vele restaurants en winkels nabij de historische bezienswaardigheden zoals de New Brunswick Museum, thuis van de Hall of Great Whales en drie verdiepingen vol met fascinerende galeries. Mis ook niet de oudste agrarische markt: Saint John City Markt. De gebruikte balken in de hal zijn afkomstig van oude schepen en zorgen voor een unieke winkelervaring.
 
In Saint John staat u een natuurlijke microkosmos te wachten en vooral in de Bay of Fundy kunt u kijken naar golven die tot wel 16m hoog komen. Het landschap eromheen is vormgegeven door miljarden tonnen stromend water, welk twee keer per dag in en uit de baai stroomt. De Bay of Fundy is ook thuis van de Hopewell Rocks Park, een groep van stenen die tijdens vloed lijken op diverse kleinen eilanden en tijdens eb veranderen de eilanden in grote torens. 

Discover excursions in Saint John

  Canada

  Ruwe schoonheid en onverwachte landschappen
  Ruwe schoonheid en onverwachte landschappen

  Canada is een ongelooflijk divers land, van historische steden in het oosten tot de vlaktes en overweldigende bergen in het westen en de Arctische wildernis in het noorden.

  Atlantic Canada, vooral Newfoundland is een land apart, met een duidelijke cultuur, een adembenemend landschap en altijd veel wegen. Een MSC cruise brengt u naar Halifax, de hippe hoofdstad van Nova Scotia die geweldige musea, honderden pubs en de beste livemuziek in het oosten, het Prins Edward Eiland, het landelijke land van Anne of Green Gables en Newfoundland biedt luidruchtige hoofdstad, St John's, waar u kunt walvissen kijken of picknicken bij een vuurtoren.


  Tijdens een MSC cruise kunt u genieten van de lange, grillige kustlijn onderbroken door schilderachtige baaien, zandstranden, torenhoge kliffen van de maritieme provincies en de natuurlijke en historische charmes van Newfoundland. De Atlantische Oceaan was cruciaal voor de ontwikkeling van dit deel van Canada, niet alleen om de kolonisten te laten golven, maar ook om de grootste industrieën te vertegenwoordigen: scheepsbouw en visserij. Verspreid over het voorgebergte Cap Diamant en de oevers van de St. Lawrence Rivier is Québec City één van de mooiste steden van Canada en zeker de meest historische.