Corner Brook

Cox's Inham
Gros Morne Nationale Park
Het bos in Corner Brook

Vind Verenigde Staten & Canada Cruises

Corner Brook

Een vissersdorp in het midden van een bos

Overzie het koude water van de Humber Rivier in de Bay of Islands, en omring uzelf met de hoogste bergen van Newfoundland in Corner Brook, één van de mooiste dorpen in Canada en uw volgende stop tijdens uw MSC Cruise avontuur. 

Corner Brook is een kleine dorp met minder dan 20.000 inwoners, maar vol met charme. De perfecte plek voor natuurliefhebbers om te gaan wandelingen in de openlucht en in het bos. In de nabije omgeving zijn er diverse bosrijke omgevingen te vinden, waar u een wandeling kunt maken en in contact kunt komen met de natuur en de lokale dieren. 
 
Cox’s Cove is ook een bezoek waardig vanwege haar adembenemende uitzicht en watervallen. Een kleine vissersdorp uit 1840, gevestigd in een grote baai van de Bay of Islands niet ver weg van Corner Brook. 
 
Een bezoek aan de Gros Morne Nationale Park aan de westkust van Newfoundland zal resulteren tot een magisch moment van uw reis met MSC Cruises. In het park vindt u diverse fenomenale natuurverschijnselen, zoals de bergen in de vorm van gletsjers die erkend zijn door de UNESCO World Heritage Site. Vanaf de top van de Gros Morne bergen kunt u genieten van een uitzicht op de vissersdorpen die ingesloten zijn door hoge heuvels en steile fjorden. Het park is perfect voor het ontdekken van de natuur van Canada, met onder andere de poolhaas, zwarte beer, lynx en de kariboe. 

Ontdek de excursies in Corner Brook

  Canada

  Ruwe schoonheid en onverwachte landschappen
  Ruwe schoonheid en onverwachte landschappen

  Canada is een ongelooflijk divers land, van historische steden in het oosten tot de vlaktes en overweldigende bergen in het westen en de Arctische wildernis in het noorden.

  Atlantic Canada, vooral Newfoundland is een land apart, met een duidelijke cultuur, een adembenemend landschap en altijd veel wegen. Een MSC cruise brengt u naar Halifax, de hippe hoofdstad van Nova Scotia die geweldige musea, honderden pubs en de beste livemuziek in het oosten, het Prins Edward Eiland, het landelijke land van Anne of Green Gables en Newfoundland biedt luidruchtige hoofdstad, St John's, waar u kunt walvissen kijken of picknicken bij een vuurtoren.


  Tijdens een MSC cruise kunt u genieten van de lange, grillige kustlijn onderbroken door schilderachtige baaien, zandstranden, torenhoge kliffen van de maritieme provincies en de natuurlijke en historische charmes van Newfoundland. De Atlantische Oceaan was cruciaal voor de ontwikkeling van dit deel van Canada, niet alleen om de kolonisten te laten golven, maar ook om de grootste industrieën te vertegenwoordigen: scheepsbouw en visserij. Verspreid over het voorgebergte Cap Diamant en de oevers van de St. Lawrence Rivier is Québec City één van de mooiste steden van Canada en zeker de meest historische.