Verenigde Staten & Canada

De stad Québec en Boston: De oudste nederzettingen van de Atlantische kust
Canada: Ontdek het uiterste oostpunt van de Gigantische Natie 
Een reis naar de geboorteplaats van de Verenigde Staten: Van Maine naar New York

Vind Verenigde Staten & Canada cruises

Verenigde Staten & Canada cruises

De oostkust van Noord-Amerika stuk voor stuk
De oostkust van Noord-Amerika stuk voor stuk

De Verenigde Staten en Canada hebben geen introductie nodig. MSC Cruises neemt u mee op reis om het hart van deze bestemmingen te leren kennen, om de plaatsen te bezoeken waarop in deze landen de eerste stap is gezet. 
Het uitzicht op Noord-Amerika vanaf een MSC Cruise bestaat uit de Victoriaanse St. John, New Brunswick, het pastorale landschap van het Prins Edward Eiland en de hoofdstad CharlottetownSydney en Halifax aan de uiteinde van de beboste Nova Scotia en de oude stad Québec aan de oevers van de St. Lawrence rivier.
 
MSC Cruises heeft het beste van Canada gekozen met uitzicht op de Atlantische Oceaan om een mix van tradities en het heden te bieden, altijd in nauw contact met de ontembare natuurlijke omgeving die op de deuren van de stad klopt.
 
Voor de Verenigde Staten van Amerika biedt MSC Cruises u de hoogtepunten van haar sterke punten aan de oostkust: de elegantie van New England in Newport, de uitzichten die teruggaan tot de oudheid van Maine in de betoverende Bar Harbor en tenslotte de rust van Massachusetts en de hoofdstad Boston, rijk aan geschiedenis en cultuur en tegenwoordig ook een moderne, dynamisch stad.

Haven in de Verenigde Staten & Canada