Dubai, Abu Dhabi en Sir Bani Yas

Gedurfde en futuristische architectuur in het midden van de woestijn
Immens weelderige paleizen en 's werelds meest luxueuze hotels
De overblijfselen van de oude en rijke Arabische geschiedenis

Vind Dubai, Abu Dhabi en Sir Bani Yas cruises

DUBAI, ABU DHABI EN SIR BANI YAS CRUISES

Tussen toekomst en traditie
Tussen toekomst en traditie

De bestemming alleen al roept beelden op van oosterse fascinatie en landschappen tussen de turquoise zee en de warme kleuren van de woestijn.

Het doet u denken aan caravans vol met schatten, immens weelderige paleizen en verhalen die sinds mensenheugenis zijn overgeleverd. 


Geniet van deze luxe reis met een MSC Cruise, een oude traditie die ook deel uitmaakt van de voortgang die de Emiraten de laatste jaren hebben geboekt: Abu Dhabi en Dubai zullen u verrassen met hun gedurfde, futuristische architectuur. Sir Bani Yas zal u verrassen met een droom strandervaring of een safari als geen ander tussen de mangroven, de woestijn en de beschermde baaigebieden.

Waar ooit alleen woestijn was, vinden we vandaag de dag de hoogste gebouwen van de wereld, de meest luxe hotels en de meest gedurfde architecturale stijlen die samengaan met historische locaties en de overblijfselen van de lange en rijke Arabische geschiedenis.

Locaties die u niet moet missen zijn de Golf van Oman en haar spectaculaire koraalrif, Khor al Fakkan, Khasab en Muscat, waar u zelf de betoverende sfeer van duizend-en-een-nachten kunt ervaren.

Haven in Dubai, Abu Dhabi en Oman

FOTO'S VAN ONZE REIZIGERS