King's Wharf

Het nationale museum van Bermuda
De onvoltooide kerk
Sport- en recreatieve activiteiten

Zoek en Boek Caribbean en Franse Antillen Cruises

King's Wharf/Hamilton

De wilde charme van de natuur

De cruiseschepen die reizen naar Bermuda leggen aan in King's Wharf, de originele pier van de Royal Navy Dockyards. Deze bevindt zich in Sandys Parish op het westelijke uiteinde van Bermuda en is de grootste haven van de archipel.

Reizigers die hier uitstappen van een MSC Caribische cruise zullen hier in al hun toeristische behoeften worden voorzien. Er is een winkelcentrum en er zijn musea zoals het Nationale Museum van Bermuda. Ook zijn er historische gebouwen die dateren uit de 19e eeuw, toen de Britse marine actief was in het gebied. Verder zijn er restaurants, pubs en bars en ambachtelijke winkels waar u het glasblazen kunt aanschouwen, evenals de productie van typisch Bermudaanse jeneverbesproducten. U kunt naderhand de producten ook kopen. Er zijn ook genoeg mogelijkheden om verscheidene sportieve en recreatieve activiteiten te ondernemen.

U kunt zowel over land als over zee de steden Hamilton en St. George bezoeken. Zij behoren tot het UNESCO-erfgoed en Hamilton is de eerste hoofdstad van Bermuda. Op King's Square, in het centrum van St. George, kunt u het gemeentehuis zien. Erachter staan het blok en de schandpaal die tijdens de Britse overheersing gebruikt werden als middelen van openbare kastijding. Op korte afstand vindt u de sinistere “Ducking Stool”, een stoel bovenop een paal waar dieven en roddelaars aan werden gebonden en in de zee werden ondergedompeld.

In het noorden van de stad is de Onvoltooide Kerk, die doet denken aan de bouw van een gotische kathedraal, een bezoekje waard. Hiervandaan is het mogelijk om op minicruises te gaan waarbij u kunt snorkelen naar de koraalriffen en onder water relikwieën kunt ontdekken. U kunt ook waterskiën, een waterscooter besturen, windsurfen en zeilen. U kunt ook op een fietsexcursie gaan of golfen op een minigolfbaan met 18 holes. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan Cooper's Island, niet ver van de vuurtoren van St. David Island. Het is een gebied van wilde charme en voor het eerst geopend voor het publiek in 1995, toen de Amerikaanse marine het eiland verliet.

Must sees in King's Wharf

Ontdek onze excursies

  Bermuda

  De staat met duizend bruggen
  De staat met duizend bruggen

  Een vakantie in Bermuda tijdens uw cruise betekent een bezoek aan een eilandengroep van meer dan 300 eilanden van verschillende groottes, waarvan er 180 verbonden zijn door wegen en bruggen.

  En een van deze wegen, the South Road, is een van de belangrijkste wegen van Bermuda en leidt naar één van de meest fascinerende stranden van de hoofdstad: Elbow Beach, Coral Beach, Surf Side Beach: een weg langs baaien en paden die kronkelt door vegetatie en uitkomt in de turquoise zee.

  Maar slechts één excursie is niet genoeg om de vele stranden langs de kusten te bezoeken: van het spectaculaire Horseshoes Bay Beach in Southampton Parish (een lange strook van fijn, roos zand) tot Jobson’s Cove dat omringd is door rotsen en gelegen is aan het transparante water.

  Maar Tucker’s Town is de grootste bezienswaardigheid van de “kleinste der mooiste plekken ter wereld” zoals Mark Twain het noemde. Op dit privé-eiland vindt u de meest luxe panden. U kunt Bermuda niet verlaten zonder de twee kenmerkende cocktails te hebben geproefd die bereid worden in een van de bars aan zee. De Dark and Stormy - een kwart donkere rum en driekwart gemberbier - en de Rum Swizzle - donkere rum, limoen en sinaasappelsap, gezoet met Falernum.