PARK & CRUISE

PARK & CRUISE

Met de auto naar uw vertrekhaven rijden?

Als u op zoek bent naar een probleemloze manier om uw auto te parkeren en aan boord te gaan, is Park & Cruise het antwoord!

LAAT UW AUTO IN VEILIGE HANDEN
Onze nieuwe Park & Cruise optie biedt de meest handige manier om te parkeren in één van de havens hieronder. Hoe het werkt verschilt van haven tot haven waar een scala aan diensten wordt aangeboden; van Valet Parking tot selfservice parkeergelegenheid in de nabijheid van de cruiseterminal. Dus u kunt gewoon met uw auto naar de bagage drop-off zone gaan. Welke vertrekhaven u ook heeft, Park & Cruise maakt het leven meer comfortabel voor automobilisten. Park & Cruise is makkelijk en dit geldt ook voor de betaling. De parkeerkosten worden toegevoegd aan uw rekening aan boord, die u betaalt voor ontscheping*. Alles wat u hoeft te doen, is het betaalbewijs te laten zien om uw auto op te halen.
 
HOE KAN IK PARK & CRUISE BOEKEN?
Om gebruik te maken van deze Park & Cruise service, kunt u contact opnemen met uw boekingskantoor om deze service erbij te boeken of doe dit online via onderstaande link. Zorg ervoor dat u uw boekingsgegevens bij de hand heeft. Dus wanneer uw vertrekdatum nadert, kunt u zorgeloos parkeren en direct aan boord genieten van uw cruise.
 
De Park & Cruise service is beschikbaar bij de volgende havens:
ITALIËAncona – Bari - Cagliari - Civitavecchia - Genua - Messina -
Napels - Palermo - Venetië     
DUITSLANDHamburg – Kiel - Warnemünde  
SPANJEBarcelona – Valencia 

*Met uitzondering van de haven in Venetië waar u betaalt bij de selfservice parkeerplaats naast de cruiseterminal.