MSC Excursies

Ontdek onze excursies

De voordelen van een excursie met ons

Bewonder de belangrijke bezienswaardigheden – mis het niet 
Kwaliteit - alle excursies worden gegeven door gecertificeerde partners
Experts meertalige gidsen – met zorg geselecteerd 
Geen stress – laat ons alles zorgen 
Veiligheid– de hoogste veiligheidsnormen 
Excursies – voor jong en oud 

  Bezoek Expo 2020 Dubai

  Mis de Expo 2020 Dubai niet

  Mis de Expo 2020 Dubai niet

  Boek in 2020 een wintercruise naar Dubai en bekijk met ons de EXPO 2020 Dubai, het grootste evenement ooit in de Arabische wereld.

  Kies een vaarroute met de MSC Lirica en de kaarten en transport voor EXPO 2020 Dubai zitten in de prijs inbegrepen.

  Of kies voor de MSC Seaview en boek daarnaast uw officiële EXPO 2020 Dubai pakket erbij.

   

  Boek nu en bespaar tot 20%

  Maak van uw vakantie een onvergetelijke ervaring

  MSC Cruises biedt een ongelooflijke keuze van excursies samengesteld voor ieder wat wils, waardoor u de vrijheid heeft en het beste kunt halen uit elk moment aan wal.

  Ontdek het excursieprogramma voor uw cruisevakantie en maak van uw cruise een onvergetelijke ervaring. 


  20-korting-banner


  Klik hier en lees de algemene voorwaarden


  Getoonde prijzen kunnen afwijken van de actuele prijzen van uw cruise. Log in met uw account om deze te bekijken. 


  Excursies: Alle excursies zijn vooraf te reserveren via de MSC Cruises website, reserveringsafdeling en uw reisagent. Vooraf boeken kan een prijsvoordeel opleveren van 5 tot 20% ten opzichte van de prijzen aan boord. Explorer pakketten: 3, door MSC, geselecteerde excursies welke een prijsvoordeel opleveren tot maximaal 10% ten opzichte van de los geboekte excursies. In de prijzen is de korting reeds verwerkt. Pakketten worden op geselecteerde cruises aangeboden en zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Specifieke voorwaarden zijn hierop van toepassing. Laagste prijs garantie: In het ongelukkige geval dat de prijzen aan boord van een MSC excursie goedkoper wordt aangeboden dan uw vooraf geboekte excursie kunt u een verzoek indienen voor teruggave van verschil. Voor alle producten welke vooraf worden gekocht, geldt dat in de prijzen die getoond worden de korting reeds is verwerkt.

  Maak van uw vakantie een onvergetelijke ervaring
  Zoeken Reserveringsnummer vinden?

   WAAROM EEN MSC EXCURSIE?

   Kies voor een MSC Excursie:

   Kwaliteit en waarde

   Ervaar de hoogtepunten van elke bestemming op de zorgvuldig geplande excursies, begeleid door bekwame en gekwalificeerde lokale reisgidsen*.


   Comfort en gemak

   Van transport van en naar het schip, om de bezienswaardigheden te zien, zijn onze rondleidingen ontworpen om uw dag van verkenning zo zorgeloos mogelijk te maken. Selecteer de excursie van uw keuze en laat ons alle details overnemen.


   Gemoedsrust

   Als u een MSC-excursie kiest, kunt u genieten en ontspannen in de wetenschap dat al onze tochten zorgvuldig geselecteerd zijn door partners worden uitgevoerd die de hele dag gemakkelijk contact met uw schip kunnen maken.   *Excursies kunnen worden aangeboden in 5 talen (Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans), op basis van beschikbaarheid. De definitieve taal wordt aan boord herbevestigd.

   .Title .Title
   Actief & Avontuur

   Actief & Avontuur

   Ga aan land op zoek naar avontuur! Mogelijkheden voor sport en plezier, van wandelen tot snorkelen, van kayaken tot een jeep avontuur. De actieve keuze.

   Stads bezichtiging

   Stads bezichtiging

   Ontdek de stad met een georganiseerde tour en zie de lokale omgeving met een comfortabele bus rit. De gemakkelijkste manier om uw bestemming te leren kennen.

   Cultuur en Geschiedenis

   Cultuur en Geschiedenis

   Leer alles over de historie en cultuur van uw bestemming, met bezoekjes aan plekken die u gezien moet hebben. De ideale manier om lokale kennis te vergaren.

   Panorama

   Panorama

   Geniet van uw bestemming in totaal gemak, met een comfortabele busrit die u langs de beste en meest interessante plekken brengt. De ontspannen manier om te ontdekken.

   Voor de hele familie

   Voor de hele familie

   Neem uw kinderen mee op ontdekkings tour, met een speciaal georganiseerd programma voor kinderen. Het perfecte dagje uit voor de familie. Boek uw Family Explorer Club tour

   Natuurschoonheden

   Natuurschoonheden

   Dompel u zelf onder in spektaculaire omgevingen en ontdek de fascinerende flora en fauna van uw bestemming. Uw paspoort tot de wonderen der natuur.

   Iets speciaals

   Iets speciaals

   Geniet van uw interesses in nieuwe plaatsten! Van culinaire tours, georganiseerde shopping trips, tot religieuze bezoeken, er is zoveel te ontdekken en te beleven.

   Zon & Zee

   Zon & Zee

   Verwen u zelf met een dagje pure ontspanning, ga lekker zonnebaden op een prachtig strand, of geniet van adembenemende uitzichten op een boot ritje. Een aanrader voor zon en zee liefhebbers.

   Easy & Accessible

   Easy & Accessible

   Leisurely explore the best each destination has to offer, in small groups, on tailor-made itineraries for slow walkers and people with limited mobility. Find out more!

   ONTDEK DE WERELD MET UW KINDEREN!

   ONTDEK DE WERELD MET UW KINDEREN!

   Onze familieexcursies zijn speciaal aangepast aan u en uw kinderen. Tijdens onze excursies ziet u de belangrijkste hoogtepunten van elke bestemming. De meeste excursies vertrekken na 9 uur en duren meestal niet langer dan 3 of 4 uur. De rondleidingen worden vergezeld door een medewerker van MSC Mini en Juniors Club en worden aangeboden tegen een ongekende familievriendelijke prijs. Als u als ouders op reis wenst te gaan zonder de kinderen, bieden we een gratis kinderopvangdienst aan boord. Terwijl u nieuwe ontdekkingen doet in een land, zullen uw kinderen nieuwe vrienden aan boord maken. De service is beschikbaar voor kinderen van 3 tot 11 jaar.
      
   Kom eens op bezoek bij de Excursiebalie of de Mini Club om meer te weten te komen over ons Familieexcursies en kinderopvang.
   ONTDEK DE WERELD MET UW KINDEREN!