Haal meer uit uw cruise

Verrijk uw cruise

Maak uw cruise nog specialer

U kunt uw cruise uitbreiden en personaliseren op basis van ons veelzijdige aanbod van aanvullende opties. Wilt u een all-inclusive drankpakket toevoegen? Of uzelf laten verwennen in de spa?

Maak goed gebruik van het veelzijdige aanbod van speciale arrangementen en maak van uw cruise de vakantie van uw dromen.
Verrijk uw cruise

Dranken aan boord

Laat het geluk vloeien

Laat het geluk vloeien

Na een ochtend trainen of een middag in de zon is er niets beters dan een koel en verfrissend drankje. Zin in een cocktail voor de maaltijd, een klassewijn bij de maaltijd of een glaasje van uw favoriete likeur om uw avond compleet te maken? Een uitgebreid aanbod van bars en restaurants biedt tal van drankpakketten, waardoor u nooit dorst hoeft te krijgen.

Excursies aan wal

Voor ieder wat wils

Voor ieder wat wils

Er is voor elk wat wils bij MSC. MSC Cruises biedt bijna 2000 excursies aan wal die speciaal ontwikkeld zijn om te voorzien in de behoeften van iedereen en die u genoeg vrijheid geven om er zelf op uit te gaan.

Ontspanningspakketten

Ontspan en doe nieuwe energie op

Ontspan en doe nieuwe energie op

De MSC Aurea Spa is uniek bij MSC Cruises; het biedt een oase van rust aan boord, waar u uzelf kunt verwennen met een uitgebreid aanbod van verjongende gezondheids- en schoonheidsbehandelingen, waaronder aromatherapie en Balinese massages. Het biedt alles wat u nodig heeft om volledig uitgerust en opgefrist, ontspannen maar energiek, terug te keren naar huis.

Speciale momentenpakketten

Een sprankelende manier om samen te genieten met uw geliefde

Een sprankelende manier om samen te genieten met uw geliefde

MSC Cruise begrijpt ‘amore’ als geen ander, vooral wanneer u een van onze romantische pakketten boekt voor u en uw geliefde. Van mousserende wijn en hapjes tot champagne en aardbeien gedipt in chocolade; kies uit onze heerlijke selectie van verleidelijke traktaties en geniet ervan in het comfort van uw hut. Als u wakker wordt, voordat u gaat slapen, of wanneer dan ook, zij maken elk speciaal moment nog magischer.

Specialiteitenrestaurants

Ontdek een wereld van smaken

Ontdek een wereld van smaken

Eén van de heerlijkheden van een vakantie is de tijd hebben om geweldige ervaringen te delen met familie en vrienden. U kunt zo heerlijk de tijd nemen om te genieten van een gastronomische maaltijd. Onze vloot staat bekend om de kwaliteit en diversiteit van de restaurants aan boord. Dus tover uw cruise om in een authentieke culinaire ontdekkingsreis en boek één van onze specialiteitenrestaurantpakketten.

Foto & Video

Uw vakantieherinneringen

U kunt kiezen uit diverse fotopakketten en video-services tijdens uw cruise.
Professionele fotografen zullen de hoogtepunten van uw cruise vastleggen en op verzoek is het mogelijk om andere speciale momenten vast te leggen.
Een fotoservice is beschikbaar tijdens uw cruise. U kunt de foto's op uw gemak bekijken in de Photo Gallery.
Uw vakantieherinneringen

Waspakketten

Fris gewassen kleding

Iedereen vindt de geur van fris gewassen kleding heerlijk en het comfort dat het dezelfde dag gewassen wordt!
Dat is de reden dat onze waspakketten comfortabeler dan ooit zijn!
Behoud het vakantiegevoel wanneer u terugkeert naar huis met een koffer met fris gewassen kleding. Maak gebruik van onze waspakketten, zelfs op de laatste dag van uw cruise!
Fris gewassen kleding

Preventiepakket

Pas goed op uzelf voor een beter leven aan boord van een MSC cruise

Ontdek hoe een snelle maar professionele check-up u gerust kunt stellen wanneer u weer terugkeert naar huis.

healthcare_logo

Boek een PREVENTIEPAKKET voor uzelf en een vriend.

(Preventiepakket x2) resultaten van bloedtesten, elektrocardiogram en lipide-paneel (goede en slechte cholesterol, triglyceriden en glucosetest) en een professioneel preventieplan van een aanbevolen arts aan boord.

Pas goed op uzelf voor een beter leven aan boord van een MSC cruise

Internet

Blijf op de hoogte met onze internetpakketten

Met MSC Cruises bent u nooit ver van de wereld verwijderd.
Zelfs op open zee kunt u verbinding maken met het thuisfront en kunt u bijvoorbeeld foto's delen met uw familie en vrienden, uw sociale contacten bijhouden en op uw favoriete websites surfen. Blijf op de hoogte en geniet van uw vakantie!
Blijf op de hoogte met onze internetpakketten

Park & Cruise

Naar uw vertrekhaven rijden?

Naar uw vertrekhaven rijden?

Als u op zoek bent naar een probleemloze manier om uw auto te parkeren en aan boord te gaan, is Park & Cruise het antwoord!

Bij de meeste havens kunt u uw bagage afgeven bij de bagage drop-off zone en aan boord gaan.
Wat uw vertrekhaven ook is, Park & Cruise maakt het leven van automobilisten makkelijker.
Park & Cruise is in één woord gebruiksvriendelijk, en dat geldt ook voor de betaling.