SHOPPEN IN AMSTERDAM, HAMBURG,
PARIJS, LONDEN EN BRUGGE IN ÉÉN WEEK?

Dat kan met MSC Cruises! Met een groep vriendinnen of de hele familie kunt u genieten van het gemak en vertrekken vanuit Amsterdam. Stap aan boord van de luxueuze MSC Preziosa en verken de steden Hamburg, Le Havre (Parijs), Southampton (Londen) en Zeebrugge (Brugge) vanuit uw achtertuin! 


Dag 1: Op vrijdag stapt u aan boord van de MSC Preziosa. U heeft de hele middag en avond om te spenderen in Amsterdam. Ontdek de winkelgebieden van Amsterdam zoals de Kalverstraat, de Leidsestraat en de P.C. Hooftstraat. Of slenter door de kleinere straatjes van Amsterdam en langs de historische grachten. Onze favoriet: de 9 Straatjes in de Jordaan!


Dag 2: De volgende ochtend vertrekt het schip richting Hamburg waar u zondagochtend aankomt. 


Dag 3: Hamburg is een van de grootste winkelsteden Duitsland. Er zijn tal van winkelstraten en winkelcentra. De belangrijkste winkelstraten zijn de Mönckebergstrasse en de Spitalerstrasse. Hier bevinden zich de grote winkelketens en enkele grote warenhuizen, zoals Galeria Kaufhof en Karstadt. De Colonnaden ten westen van de Binnenalster loopt van de Jungfernstieg naar de Esplanaden en biedt een exclusiever winkelaanbod, net zoals de Neuer Wall. Voor comfortabel overdekt shoppen in de binnenstad kunt u naar het grote winkelcentrum Hanseviertel. 


Dag 4: Geniet vervolgens van een hele dag op zee. Tijd om alle faciliteiten van het schip te ontdekken. Wat dacht u van heerlijke dag ontspannen in de spa? Geniet vervolgens van een drankje in een van de vele bars en lounges met aansluitend een diner in de vele restaurants zoals het gerenommeerde Eataly Steakhouse


Dag 5: Aankomst in de ochtend in Le Havre. Verken de modestad Parijs! Slenter over de Champs-Élysée en bezoek de bekende warenhuizen Galaries Lafayette en Le Printemps. Voor de beste hot coco gaat u naar Angelina aan de Rue Rivoli.


Dag 6: Aankomst in de ochtend in Southampton. Londen is wat ons betreft de beste winkelstad van Europa met haar vele winkelstraten zoals Oxford Street, Regent Street en Carnaby Street. Oxford Street is de drukste winkelstraat, maar Londen biedt meer zoals het altijd gezellige Covent Garden met haar marktjes of Notting Hill, perfect voor vintage shoppen!


Dag 7: Vanuit Zeebrugge kunt u meerdere Belgische steden ontdekken zoals Brugge, Gent of Brussel. Voor deze vaarroute lichten we Brugge uit. De twee belangrijkste winkelstraten lopen parallel van het Zand naar de Grote Markt: de Steenstraat en de Noordzandstraat. Hier bevinden grote ketens zich. Brugge heeft een groot aanbod aan bierspeciaalzaken en chocolaterie's. Vergeet dus niet om een bezoek te brengen aan een van de beste chocolatiers: The Chocolate Line. Bekend om de meest creatieve chocoladecreaties zoals de chocolade lipstick!

 

Dag 8: Op vrijdagochtend keert u weer terug in Amsterdam waarna u uw volle koffer gerust mee naar huis kunt nemen aangezien u geen bagagelimiet heeft. 


Voor meer informatie, voorwaarden en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.


Let op: de afvaart met vertrek op 8 september heeft i.p.v. een extra nacht in Amsterdam een extra nacht in Hamburg.

ZOEKEN
Bestemming
Vertrekhaven
Vertrekdatum
Aantal nachten
Cruiseschip
Huttype
Producten
1 Vaarroutes | 2 Cruises
Sorteren op

NOORD-EUROPA

Cruiseschip MSC PREZIOSA Vaarroute Nederland, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, België Inschepingshaven Amsterdam, Nederland Duur 8 Dagen, 7 Nachten
Vanaf
489 ,- * p.p.
Cruise-Only
Selecteer een vertrekdatum Geselecteerd Best beschikbare prijs
*De aanbiedingskorting is reeds in de getoonde prijs verwerkt. De getoonde prijs is de vanafprijs Bella Binnenhut in euro (€) per persoon o.b.v. tweepersoonsbezetting.
 BINNENHUTHUT ZEEZICHTBALKONHUTSUITE
Bella Experience
€ 489,-€ 599,-€ 709,-Niet beschikbaar
Fantastica Experience
€ 519,-€ 669,-€ 789,-Niet beschikbaar
Wellness Experience
€ 789,-€ 899,-€ 1029,-Niet beschikbaar
Aurea Experience
Niet beschikbaarNiet beschikbaar€ 1009,-€ 1159,-
Experiences vergelijken

*De aanbiedingskorting is reeds in de getoonde prijs verwerkt (= 25% korting op het totaalbedrag o.b.v tweepersoonsbezetting). De getoonde prijs is de vanafprijs Bella Binnenhut in euro (€) per persoon o.b.v. tweepersoonsbezetting.


Voorwaarden: 50% korting is alléén van toepassing voor de tweede persoon op basis van een tweepersoonsbezetting. Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland en zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 1 t/m 30 april 2017. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Musica en MSC Sinfonia zijn er in de categorie 'Bella Hut Zeezicht' hutten met beperkt zicht. Voor MSC Preziosa, MSC Divina en MSC Fantasia zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' hutten met beperkt zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Clubkorting en het Future Cruise Consultant voucher kunnen niet worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar  https://www.msccruises.com/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx


Noord-Europa: 

De actie is geldig op de volgende hutcategorieën: Binnenhut, Buitenhut, Balkonhut en Suite en de volgende experiences: Bella, Fantastica, Wellness en Aurea


Middellandse Zee en Caribbean: 

De actie is geldig op de volgende hutcategorieën: Binnenhut, Buitenhut en Balkonhut en de volgende experiences: Bella en Fantastica