Boek een Fly & Cruise pakket met de MSC Poesia incl. directe vluchten van Düsseldorf naar Genua!
 

Laat uw vakantie ontspannen beginnen met een directe vlucht vanaf Düsseldorf naar Genua. Met deze rechtstreekse verbinding en transfer vanaf de luchthaven naar de haven v.v. kunt u nog sneller genieten van alle faciliteiten aan boord van de MSC Poesia tijdens een Westelijke Middellandse Zee cruise. 
 
Ontdek de diverse vertrekken vanaf 1 mei tot en met 9 oktober 2016. Euro Wings vliegt wekelijks op zondag vanaf Düsseldorf naar Genua, zodat u op een ontspannen en comfortabele manier aan uw vakantie kunt beginnen.
 
De MSC Poesia zal u meenemen op een fascinerende cruise. Aan boord van de MSC Poesia begrijpt u meteen wat cruisen in luxe écht betekent: de spectaculaire waterval met bruggen in de lounge, de zentuin in de sushibar en de rustgevende MSC Aurea Spa. 
 
Prikkel uw smaakpupillen in de wijnbar of relax in de informele Mojito bar of geniet van een bioscoop onder de sterrenhemel. Kinderen hoeven zich aan boord niet te vervelen. Zij kunnen zich goed vermaken in de speelzone met dinosaurusthema terwijl tieners zich uitleven in de Teen's Club.
 
De betoverende MSC Poesia belooft hoe dan ook een inspirerende cruisevakantie door het Middellandse Zeegebied.
 
VLUCHTSCHEMA o.v.b:   
 
Düsseldorf - Genua: EW 6650 09.55 uur -11.40 uur 
Genua - Düsseldorf: EW 6651 12.15 uur -13.55 uur 
 
Een Fly & Cruise pakket bestaat uit: 
  • Vluchten - Directe vlucht vanaf Düsseldorf naar Genua v.v. met Euro Wings.                       
  • Bagage - Inclusief 20 kg ruimbagage                    
  • Transfers - Comfortabele transfers van en naar de haven van in- en ontscheping. 
  • Helpdesk - Een speciale telefonische helpdesk staat voor u klaar om uw gesprekken aan te nemen en op elk moment uw vragen te beantwoorden binnen drie uur voor uw vlucht.                         
  • Bagagerecovery- en vertragingsservice - Wanneer in ongelukkige gevallen er een afhandelingsfout ontstaat bij uw bagage van de luchtvaartmaatschappij, biedt MSC Cruises volledige assistentie. Indien uw vlucht vertraagd is op de heenreis zullen onze medewerkers ervoor zorgen dat u naar het schip in de volgende haven wordt gebracht. 
 
Een Fly & Cruise pakket is inclusief vluchten en transfers naar de haven van inscheping. Een supplement op het vliegticket kan van toepassing zijn. De actuele totaalprijs ziet u in stap 2 wanneer u een hutexperience en de vlucht(en) heeft geselecteerd. Maak uw cruise compleet met het all-inclusive drankpakket (volwassene € 26 p.p.p.d. kind € 12 p.p.p.d).
 
Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.