28-10-2021

MSC CRUISES VAART VANAF KOMENDE WINTER WEKELIJKS VANAF ST. MAARTEN

MSC Seaview biedt vanaf 5 december cruises van 7 en 14 nachten vanuit St. Maarten en Barbados aan als onderdeel van het herbevestigde winterprogramma 2021/22 

Aangepaste reisschema's en tot 12 uur verlengd verblijf op elke bestemming zodat vakantiegangers het meeste uit hun cruisevakantie in de zuidelijke Caribische Zee kunnen halen

 

Genève, Zwitserland, 28 oktober 2021 - MSC Cruises heeft vandaag haar winterseizoen 2021/22 herbevestigd in het Zuid-Caribisch gebied, waar MSC Seaview tijdens het seizoen gestationeerd zal zijn voor cruises van 7 en 14 nachten vanaf St. Maarten en Barbados vanaf 5 december. De autoriteiten in Martinique en Guadeloupe hebben besloten dat cruiseschepen nog geen gasten naar de eilanden mogen brengen vanwege de situatie van de pandemie aan land en de lage vaccinatiegraad. Als zodanig heeft MSC Cruises een volledige evaluatie van alternatieve opties uitgevoerd en de oorspronkelijke reisroute gewijzigd om Philipsburg, St. Maarten als inschepingshaven op te nemen, samen met Bridgetown, Barbados, zodat het winterprogramma in deze regio nog steeds op een veilige en gezonde manier uitgevoerd kan worden . 

MSC Seaview zal twee verschillende routes van 7 nachten uitvoeren vanuit de twee inschepingshavens, waarbij veel vakantiegangers back-to-back cruises zullen maken en genieten van een ontdekkingsreis in de magische en rustige turkooiskleurige wateren van de zuidelijke Caribische Zee.

De eerste route vertrekt vanuit de haven van Philipsburg, de hoofdstad van Sint Maarten, en Bridgetown, Barbados; met bezoek aan Castries in St. Lucia; Sint-Joris, Grenada; Basseterre, St. Kitts en Nevis, alvorens terug te keren naar St. Maarten.

De tweede route vaart vanuit St. Maarten en Bridgetown; met bezoeken aan Roseau, Dominica; St John's in Antigua en Barbuda; Road Town in Tortola en dan terug naar Sint Maarten.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises, zei: “Het zuidelijke Caribisch gebied is een gebied dat zeer geliefd is bij cruisers van over de hele wereld, evenals bij lokale gasten uit deze regio en we hebben hard gewerkt om alternatieve opties voor de vaarroute te vinden waarmee we ons gebruikelijke winterseizoen hier kunnen bevestigen, natuurlijk ondersteund door ons toonaangevende gezondheids- en veiligheidsprotocol. We willen in het bijzonder onze luchtvaartpartners bedanken die hun chartervluchtschema's hebben aangepast om de nieuwe route te bedienen en deze toegankelijk te maken voor onze gasten. Hierdoor kunnen we onze gasten deze winter nog steeds een ongelooflijke cruisevakantie aanbieden, waarbij we enkele van de mooiste eilanden in de Zuid-Caribische Zee aandoen aan boord van de MSC Seaview - het perfecte schip om in deze wateren te varen”.

MSC Cruises zal binnenkort haar Fly & Cruise pakketten voor deze bestemming publiceren.

Alle gasten op MSC Seaview moeten volledig zijn gevaccineerd en een PCR-test doen binnen 72 uur voor afvaart waarvan de negatieve testuitslag dient te worden getoond bij inscheping. Bovendien kunnen gasten in de meeste havens zelfstandig aan wal gaan, terwijl gasten voor bepaalde specifieke bestemmingen aan wal moeten met een beschermde excursie van MSC Cruises. Meer specifieke details zullen binnenkort beschikbaar zijn op de MSC Cruises-website.