15-01-2024

Ontdek de schoonheid van cruisen met MSC Cruises met de lancering van de nieuwe wereldwijde campagne "FOR A GREATER BEAUTY"

• MSC Cruises lanceert nieuwe wereldwijde geïntegreerde marketingcampagne - "FOR A GREATER BEAUTY" - in meer dan 30 landen en vanaf vandaag in de Benelux
• De campagne beschrijft de essentie van een vakantie met MSC Cruises, met aandacht voor de menselijke verbondenheid, de onvergetelijke ervaring en de mooiste plekken
• Gasten die dit jaar de schoonheid van cruisen willen ontdekken, kunnen kiezen uit één van de 22 moderne en elegante schepen van MSC Cruises die naar meer dan 240 verschillende bestemmingen over de hele wereld varen.
 

Genève, Zwitserland – 15 januari, 2024. MSC Cruises, het eigentijdse merk van de Cruise Divisie van MSC Group, lanceert vandaag haar gloednieuwe wereldwijde campagne "For a greater beauty". 

 

De campagne moedigt het publiek aan om de schoonheid van cruisen op een bewuste manier te ontdekken, met diep respect voor de oceaan en de planeet. In de tv-spot wordt schoonheid vertegenwoordigd door een verleidelijke stem, die het publiek uitnodigt om zich te laten onderdompelen in wereldwijde bestemmingen, de natuur, en prachtige ervaringen zowel aan boord als aan land.

 

De campagne wordt wereldwijd gelanceerd in meer dan 30 landen. In Benelux is deze te zien op verschillende marketingkanalen, waaronder televisie, gedrukte media, en digitale en sociale media.

 

De nieuwe campagne is ontwikkeld in samenwerking met Dentsu Creative Italy en geregisseerd door de Australische filmmaker Kiku Ohe. Hij staat bekend om zijn vermogen om meeslepende visuele verhaallijnen te creëren en authentieke karaktergedreven optredens te ontlokken. Zijn zeer bekroonde filmkunst toont een zeldzame diepte en artisticiteit. De productie is verzorgd door Birth.

 

De tv-spot werd gefilmd aan boord van MSC World Europa, één van de 22 moderne schepen in de vloot van MSC Cruises. Het is tevens het eerste schip in de vloot dat wordt aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG) en is uitgerust met de nieuwste milieutechnologie. MSC World Europa biedt een verrijkende vakantie-ervaring, geïnspireerd door het Europese erfgoed van de rederij. Gasten kunnen genieten van internationale restaurants, wereldklasse entertainment, bekroonde familieprogramma's en de nieuwste gebruiksvriendelijke technologie.

 

MSC Cruises is vastbesloten om de uitstoot van broeikasgassen voor haar maritieme activiteiten tegen 2050 tot netto nul te herleiden. Het bedrijf is ook een belangrijke investeerder in de volgende generatie milieuvriendelijke mariene technologieën, met als doel om hun versnelde ontwikkeling en beschikbaarheid in de hele sector te ondersteunen.

 

In 2024 kunnen mensen die willen ontsnappen aan het alledaagse om de schoonheid van cruisen te ontdekken, kiezen uit een van de meer dan 1.000 verschillende afvaarten van MSC Cruises naar meer dan 240 bestemmingen in 85+ landen.


Hier vindt u meer over de campagne “For a greater beauty”