09-03-2023

Gloednieuw entertainment op MSC Euribia als onderdeel van het bekroonde gezinsaanbod van MSC Cruises

Het nieuwe aanbod onderstreept nog maar eens dat MSC Cruises zich blijft inzetten om gezinnen innovatief en divers entertainment te bieden 
De MSC Euribia beschikt over zeven ruimtes vol entertainment, volledig gericht op kinderen en tieners van verschillende leeftijden
Meer dan 100 uur aan live entertainment per cruise voor kinderen en tieners in de clubs van MSC Cruises 
Negen live gezinsactiviteiten/-shows en zes primetime activiteiten voor tieners per cruise, georganiseerd door het jeugdpersoneel van MSC Cruises

Genève, Zwitserland, 9 maart 2023 – MSC Cruises heeft vandaag aangekondigd dat het haar bekroonde kinder- en gezinsaanbod naar een nog hoger niveau tilt aan boord van het nieuwste vlaggenschip, de MSC Euribia, dat in juni in de vaart komt. Als aanvulling op de verrijkende en innovatieve ervaringen van MSC Cruises op zee laat het nieuwe programma gasten van alle leeftijden genieten van vele nieuwe en opwindende entertainment-opties boordevol actie, waardoor de ultieme vakantie voor het hele gezin wordt gecreëerd.

Als familiebedrijf is het voor MSC Cruises belangrijk om uitzonderlijk gezinsentertainment te bieden. De nieuwe revolutionaire kinderzone van de MSC Euribia omvat 700 m² aan binnenruimte die volledig is toegespitst op kinderen en tieners van 0 tot 17 jaar. Er zijn zeven ruimtes, elk voor een andere leeftijdsgroep. Twee ruimtes zijn gewijd aan duurzaamheid, om kinderen meer te laten leren over het belang van het milieu, en eentje aan technologische innovatie in ons digitale tijdperk.

Matteo Mancini, senior manager voor jeugdentertainment bij MSC Cruises, zei het volgende: "Vol enthousiasme maken we het gezinsvriendelijke aanbod aan boord van de MSC Euribia bekend. Met behulp van de nieuwste technologie en rekening houdend met de huidige trends, willen we tegemoet komen aan de behoeften van nieuwe generaties kinderen en hun families, nu en in de toekomst. Het entertainment aan boord is een weerspiegeling van de duurzaamheidsboodschap van de MSC Euribia, waarbij nieuwe innovaties en milieuaspecten geïntegreerd worden in de cruise-ervaring."

Aan boord stopt de pret nooit dankzij het fantastische entertainment van wereldklasse, waarvan nu nog langer genoten kan worden: van 9 uur ‘s ochtends tot middernacht. Tot de hoogtepunten van het nieuwe aanbod op de MSC Euribia behoren:

 • Baby Club Chicco Eco: De nieuwe Chicco Eco + Baby Club van het schip werd duurzaam ontworpen door de Artsana-groep. De club wordt gepresenteerd in samenwerking met het bekende babymerk Chicco en omvat een speciale speelruimte voor baby’s en peuters tot drie jaar oud. De ruimte biedt volop vermaak voor de kinderen dankzij diverse veilige en milieuvriendelijke speeltjes, die zijn gemaakt van 80% gerecycled plastic of 67% organisch en gerecycled plastic.
 • MSC Foundation Youth Centre: Het schip beschikt over een speciale ruimte waarin kinderen deel kunnen nemen aan activiteiten die zowel leuk als educatief zijn en die hen meer leren over het belang van het milieu. Voor volwassenen is er de mogelijkheid zich te verdiepen in de programma’s en doelen van de MSC Foundation.
 • Teens Club Extra Space: Deze nieuwe en innovatieve zone biedt nog meer plaats en activiteiten om tegemoet te komen aan de behoeften van de tienergasten van MSC Cruises. In een ruimte boordevol plezier kunnen de tieners genieten van tal van leuke games en spelletjes, waaronder PlayStation 5, Xbox Series X, Nintendo Switch, VR, tafelvoetbal, tafeltennis en nog veel meer.
 • World Quest: Deze spannende nieuwe spelshow nodigt gasten uit voor een interactieve reis aan boord van het schip. Het gaat om een boeiende quiz over wereldwijde geografie en trivia. De winnaars maken zelfs kans op mooie prijzen.
 • Caravaggio: MSC Cruises presenteert voor de eerste keer aan boord van een van haar schepen een onvergetelijk detectivespel waarin kunst centraal staat. In dit meeslepende spel moeten gasten een kunstroof in een museum onderzoeken. Het doel is om uit te vinden hoe een waardevol schilderij is gestolen en de dief te pakken te krijgen.

   

  De Kids’ Clubs aan boord omvatten: 

 • Speciaal voor baby’s: Baby Club Chicco Eco (0 - 2 jaar) met gekwalificeerde bemanningsleden die gecertificeerd zijn in de zorg voor onze jongste gasten.
 • Voor jongere kinderen: Mini Club (3 - 6 jaar) en Juniors Club (7 - 11 jaar)
 • Voor oudere kinderen: Young Club (12 - 14 jaar), Teens Club (15 - 17 jaar) en Teens Lab (12 - 17 jaar)
 • Voor kinderen en volwassenen: MSC Foundation Youth Centre