MSC Grandiosa | MSC Cruises Play

DE GEWELDIGE HERSTART VAN MSC GRANDIOSA

MSC Grandiosa is het eerste schip van onze vloot dat gasten weer aan boord verwelkomt en het eerste schip dat ons gezondheids- en veiligheidsprotocol implementeert.
Lees meer over het cruisen aan boord van de MSC Grandiosa en geniet van een vakantie zonder zorgen!

MSC Grandiosa Reviews

Lees alle uitstekende beoordelingen over het leven aan boord van de MSC Grandiosa. Ontdek wat gasten vinden van de cruise, welk teruggekeerd is op zee in 2020

 

Wij kijken ernaar uit u weer aan boord te verwelkomen!

"Wat spannend! Ik ben aan boord met mijn gezin, bedankt MSC! Ga zo door!"

"Ik wil jullie bedanken voor de geweldige ervaring die MSC mij heeft gegeven."
"Geweldig, zoals altijd! MSC verwent je nog meer ... Zoals ik had gehoopt en gedacht, is alles super mooi!"
"Je bent veilig aan boord van de MSC-schepen, ze hebben geweldige veiligheidsmaatregelen getroffen!"
"Ik ben momenteel aan boord! We beleven bijzondere momenten en worden in alle veiligheid in de watten gelegd! Uitstekend! Gefeliciteerd met de algehele organisatie en het Covid-protocol!"
"We zijn verheugd om aan boord van de MSC Grandiosa te zijn! Bedankt MSC Cruises voor deze nieuwe start. Succes MSC Grandiosa!"
"Ik wil jullie bedanken voor de geweldige ervaring die MSC mij heeft gegeven."
"Het was de eerste afvaart na de lockdown, maar alles was perfect geregeld. Ik was graag nog een week langer aan boord gebleven."
"Het was mijn eerste cruise en MSC heeft een effectief protocol ingevoerd, de indruk van mijn vrouw en ik zijn positief, zelfs tijdens de excursies gedroeg het personeel zich altijd professioneel (en dat was niet altijd even makkelijk). Gefeliciteerd MSC!"
"Vanwege de situatie veroorzaakt door Covid, was de ervaring aan boord dit jaar met MSC Grandiosa niettemin buitengewoon !!! Bedankt MSC!"
"Ik ben blij uw gast aan boord te zijn geweest. Ik hoop zo snel mogelijk weer te kunnen cruisen in uw gezelschap. Bedankt voor uw vriendelijkheid en voor uw arrangement."
"We zijn blij dat we weer aan boord zijn geweest. We zijn al jaren trouwe klanten. We zullen je blijven volgen als we kunnen. Dankjewel, tot snel weer!"

Bent u deze van plan om te varen op de MSC Grandiosa?

Lees hier meer over onze Gezondheids- en Veiligheidsmaatregelen