Maak kennis met onze Groep Experts

Het verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocol is ontwikkeld met externe en internationale universiteitsprofessoren en artsen op het gebied van epidemiologie en virologie naast onze medische afdeling van MSC Cruises.

We hebben een Blue Ribbon COVID Expert Group opgericht op het gebied van geneeskunde, volksgezondheid en/of aanverwante wetenschappelijke disciplines, en we werken met hen samen om onze gezondheids- en veiligheidsmaatregelen met betrekking tot COVID-19 te informeren en te herzien om te helpen ervoor zorgen dat de genomen maatregelen passend en effectief zijn en gebaseerd zijn op de beste beschikbare wetenschappelijke en gezondheidspraktijken.

 

De groep van deskundigen bestaat uit:

 

- Dr. R. Redfield. Amerikaanse viroloog en arts voor infectieziekten die van 2018 tot 2021 directeur was van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC).- Dr. Ian Norton. Specialist Emergency Physician, momenteel directeur van Respond Global, voorheen het hoofd van het Emergency Medical Team Initiative-programma van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).- Prof. Christakis Hadjichristodoulou. Hoogleraar Hygiëne en Epidemiologie aan de Faculteit der Geneeskunde en de Vice-President, School of Health Sciences, Universiteit van Thessalië, Griekenland.- Prof. Stephan Harbarth. Ziekenhuisepidemioloog, specialist in infectieziekten en hoofd van het Antimicrobial Stewardship Program van de Universitaire Ziekenhuizen van Genève (HUG) en de Faculteit der Geneeskunde.- Prof. Camillo Ricordi. Hoogleraar biomedische technologie, University of Miami School of Medicine- Dr. Jesus Arroyo. Gespecialiseerde Interne Geneeskunde, Universitaire Ziekenhuizen Genève, Privépraktijk, Genève, Adviseur Medische Zaken, Trafigura Energy