WIJ HEBBEN DE ACTIVITEITEN IN VOLLEDIGE VEILIGHEID HERVAT

CRUISE MET ONS

 

Vanaf 16 augustus 2020 hebben we onze operaties in de Middellandse Zee in alle veiligheid hervat. Om een veilige en plezierige cruisevakantie te garanderen, hebben we aanvullende procedures opgesteld.

COVID-TEST VOOR IEDEREEN: zowel gasten als bemanningsleden worden voorafgaand aan inscheping onderworpen aan een antigeen swabtest en andere controles. Een extra COVID-19-test voor alle gasten tijdens de cruise naast de dagelijkse contactloze temperatuurcontrole. Bemanningsleden ondergaan elke 7 dagen een COVID-19-test. 

ONTSMETTING: alle ruimtes van onze schepen worden meerdere keren per dag schoongemaakt met desinfectiemiddel van ziekenhuiskwaliteit en handdesinfectiemiddelen is overal op het schip beschikbaar 

GEZONDHEIDSONDERZOEK: De gezondheid van onze gasten wordt gecontroleerd (dagelijkse temperatuurcontroles en een extra COVID-19-test tijdens de cruise) en onze schepen hebben een volledig uitgerust medisch centrum met een groter aantal hoogopgeleide medewerkers tot uw beschikking. Bemanningsleden ondergaan elke 7 dagen een COVID-19-test.


VEILIGE ONTDEKKING: excursies aan wal worden op een "beschermde" manier uitgevoerd volgens onze strikte protocollen, wat betekent dat gasten niet in contact komen met mensen die niet onderworpen zijn aan gezondheids- en veiligheidscontroles

SOCIAL DISTANCING: om een goede Social Distancing te garanderen, bedraagt de capaciteit van het schip niet meer dan 70%. Het gebruik van mondkapjes is verplicht in openbare ruimtes (behalve in restaurants, bars en wanneer u op het zonnedek zit)

CRUISE MET VERTROUWEN: dankzij onze flexibele boekingsvoorwaarden kunt u uw vertrekdatum tot 15 dagen voor uw cruise gratis wijzigen..

 

 

CRUISE MET VERTROUWEN

Bij MSC Cruises willen wij u de beste cruise-ervaring bieden, vanaf het moment dat u uw vakantie aan het plannen bent tot aan het moment dat u weer thuis bent.

Wij doen er alles aan om u gemoedsrust te geven door een veilige en flexibele vakantie-ervaring te bieden.

Reserveer nu of beheer uw boeking met maximale flexibiliteit en ontdek meer over onze uitgebreide gezondheid- en veiligheidsprotocolen.


Flexibel Boekingsprogramma

Ons Flexibel Boekingspogamma biedt u de flexibiliteit om vlak voor aanvang van uw reis, uw reisplannen te wijzigen. Reserveer nu met deze speciale voorwaarden of beheer uw huidige reservering.

Ontdek meer

Flexibel Boekingsprogramma

Gezondheid & Veiligheid

Uw gezondheid en veiligheid is altijd onze topprioriteit geweest. Naast onze, reeds strikte, regels betreffende hygiëne aan boord van al onze schepen, neemt MSC Cruises extra maatregelen om onze gasten en bemanningsleden te beschermen, zodat u met vertrouwen met ons kunt gaan cruisen.

Ontdek meer

Gezondheid & Veiligheid