Play

MSC CRUISES VERWELKOMT U IN EEN SAFE BUBBLE CRUISE

MSC Cruises biedt een veilige en stressvrije vakantie voor u en uw dierbaren.
Aan boord gaan op een MSC-cruiseschip is als het binnengaan van een Safe Bubble dankzij onze maatregelen 

MSC Cruises Gezondheids- en Veiligheidsmaatregelen

WIJ HEBBEN DE ACTIVITEITEN IN VOLLEDIGE VEILIGHEID HERVAT

MSC Cruises biedt een veilige en stressvrije vakantie-optie voor u en uw dierbaren. Aan boord gaan op een MSC cruise is als het binnen stappen van een “ Safe Bubble” dankzij MSC Cruises strikte gezondheid- en veiligheidsprotcol 

 

WIJ HEBBEN DE ACTIVITEITEN IN VOLLEDIGE VEILIGHEID HERVAT
CRUISE MET ONS
 
COVID-19 SCREENING EN GEZONDHEIDSMONITORING VOOR EN TIJDENS DE CRUISE: zowel gasten als bemanningsleden worden voorafgaand aan inscheping onderworpen aan een antigeen swabtest en andere controles. Een extra COVID-19-test voor alle gasten tijdens de cruise naast de dagelijkse contactloze temperatuurcontrole. Bemanningsleden ondergaan elke week een COVID-19-test. 

• ONTDEKKINGEN TIJDENS BESCHERMDE EXCURSIES: excursies aan wal worden op een "beschermde" manier uitgevoerd volgens onze strikte protocollen, wat betekent dat gasten niet in contact komen met mensen die niet onderworpen zijn aan gezondheids- en veiligheidscontroles

SOCIAL DISTANCING: om een goede Social Distancing te garanderen, bedraagt de capaciteit van het schip niet meer dan 70%. Het gebruik van mondkapjes is verplicht in openbare ruimtes (behalve wanneer u in de restaurants, bars en op het zonnedek zit)

CONSTANTE REINIGING EN ONTSMETTING: alle ruimtes van onze schepen worden meerdere keren per dag schoongemaakt met desinfectiemiddel van ziekenhuiskwaliteit en handontsmettingsmiddelen zijn overal op het schip beschikbaar 

VOLLEDIG OPGELEID PERSONEEL: Uitgebreide training van de nieuwe en uitgebreide gezondheids-en veiligheidprotocollen en het gebruik van beschermende middelen. 

CRUISE MET VERTROUWEN: dankzij onze flexibele boekingsvoorwaarden kunt u uw vertrekdatum tot 15 dagen voor uw cruise zonder wijzigingskosten omboeken. 


CRUISE MET VERTROUWEN

Bij MSC Cruises willen wij u de beste cruise-ervaring bieden, vanaf het moment dat u uw vakantie aan het plannen bent tot aan het moment dat u weer thuis bent.

Wij doen er alles aan om u gemoedsrust te geven door een veilige en flexibele vakantie-ervaring te bieden.

Reserveer nu of beheer uw boeking met maximale flexibiliteit en ontdek meer over onze uitgebreide gezondheid- en veiligheidsprotocolen.


Flexibel Boekingsprogramma

Ons Flexibel Boekingspogamma biedt u de flexibiliteit om vlak voor aanvang van uw reis, uw reisplannen te wijzigen. Reserveer nu met deze speciale voorwaarden of beheer uw huidige reservering.

Ontdek meer

Flexibel Boekingsprogramma

Gezondheid & Veiligheid

Uw gezondheid en veiligheid is altijd onze topprioriteit geweest. Naast onze, reeds strikte, regels betreffende hygiëne aan boord van al onze schepen, neemt MSC Cruises extra maatregelen om onze gasten en bemanningsleden te beschermen, zodat u met vertrouwen met ons kunt gaan cruisen.

Ontdek meer

Gezondheid & Veiligheid