FLY & CRUISE - 2e PERSOON 50% KORTING

Bent u op zoek naar een perfecte zomercruise voor in 2021? Ontdek samen met MSC Cruises de mooiste bestemmingen en culturen. Een zorgeloze vakantie met uw partner, familie of vrienden beleeft u aan boord van één van onze prachtige schepen. Wij hebben de leukste Fly & Cruise opties voor u op een rijtje gezet en er een knallende actie van gemaakt!  

 

Deze actie is ook mogelijk in combinatie met een korting op uw Easy All Inclusive drankpakket. De korting voor de tweede persoon over het cruisegedeelte wordt automatisch tijdens het boekingsproces toegepast.

 

Werkt u in de gezondheidszorg? Neem dan contact op met onze callcenter of om te controleren of u in aanmerking komt voor een leuke korting op uw cruise als dank voor al uw zorg tijdens de COVID 19 pandemie. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Ontdek ook onze Fly & Cruise* mogelijkheden en profiteer van de vele voordelen. 

 

Waarom kiezen voor een vlucht bij MSC?

- De vluchten worden uitgevoerd door erkende maatschappijen;
- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage;
- Inclusief transfers van- en naar inschepings en ontschepings havens;
- Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises**;
- Bagagerecovery service***;
- Vanaf 2 uur voor vertrek assistentie mogelijkheid op de luchthaven;
- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.

 

Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen met MSC Cruises: 023 71 11 510 of boek uw cruise online.


De hieronder getoonde zoekresultaten zijn inclusief vluchten & transfers.

Actievoorwaarden

De korting voor de tweede persoon wordt automatisch tijdens het boekingsproces toegepast. *De korting is niet geldig op vluchten.

 

**Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.

 

***Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer. 

 
Indien men kiest voor het PLUS-tarief, ontvangt de eerste en tweede persoon in de hut een Easy drankpakket tegen een voordelig tarief. Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken (tegen de volledige tarieven). 
 

Indien u kiest voor het PLUS-tarief in combinatie met een Familiehut, Super Familiehut of Eenpersoonsbinnenhut ontvangt u geen korting op het cruisetarief, maar ontvangt u wel het Easy drankpakket tegen een gereduceerd tarief. 

Familiehut (tot maximaal 6 personen in 2 aangrenzende hutten met verbindingsdeur). Gereduceerd tarief voor het Easy drankpakket voor 4 personen totaal. Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken (tegen het reguliere tarief).

Super Familiehut:  ( tot maximaal 10 personen in 3 aangrenzende hutten met verbindingsdeur ). Gereduceerd tarief voor het Easy drankpakket voor 6 personen totaal. Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken (tegen het reguliere tarief).

 

Voorwaarden: 50% korting is alléén van toepassing voor de tweede persoon op basis van een tweepersoonsbezetting. Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 15 december 2020 t/m 31 mei 2021. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: hotel service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief tenzij anders vermeld. Deze actie kan afhankelijk van de beschikbaarheid gecombineerd worden met Senior, Honeymoon, Young & Young, All in one & Tandem promoties. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar 
https://www.msccruises.nl/algemene-boekingsvoorwaarden