2e PERSOON 50% KORTING - WINTER 2021-2022

Bent u op zoek naar een perfecte wintercruise voor in 2021-2022? Ontdek samen met MSC Cruises de mooiste bestemmingen en culturen. Een zorgeloze vakantie met uw partner, familie of vrienden beleeft u aan boord van één van onze prachtige schepen.

 

Deze actie is ook mogelijk in combinatie met een korting op uw Easy All Inclusive drankpakket. De korting voor de tweede persoon wordt automatisch tijdens het boekingsproces toegepast.


Ontdek ook de Fly & Cruise mogelijkheden naar de Emiraten en de Franse Antillen.

 

Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen met MSC Cruises: 023 71 11 510 of boek uw cruise online.

 

Actievoorwaarden

De korting voor de tweede persoon wordt automatisch tijdens het boekingsproces toegepast. 
 
Indien men kiest voor het PLUS-tarief, ontvangt de eerste en tweede persoon in de hut een Easy drankpakket tegen een voordelig tarief. Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken (tegen de volledige tarieven). 
 

Indien u kiest voor het PLUS-tarief in combinatie met een Familiehut, Super Familiehut of Eenpersoonsbinnenhut ontvangt u geen korting op het cruisetarief, maar ontvangt u wel het Easy drankpakket tegen een gereduceerd tarief. 

Familiehut (tot maximaal 6 personen in 2 aangrenzende hutten met verbindingsdeur). Gereduceerd tarief voor het Easy drankpakket voor 4 personen totaal. Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken (tegen het reguliere tarief).

Super Familiehut:  ( tot maximaal 10 personen in 3 aangrenzende hutten met verbindingsdeur ). Gereduceerd tarief voor het Easy drankpakket voor 6 personen totaal. Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken (tegen het reguliere tarief).

 
Het PLUS-tarief is niet beschikbaar voor Grand Voyages en Zuid-Amerika afvaarten.
 
Voorwaarden: 50% korting is alléén van toepassing voor de tweede persoon op basis van een tweepersoonsbezetting. Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 5 februari 2021 t/m 15 augustus 2021. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deze actie kan afhankelijk van de beschikbaarheid gecombineerd worden met Senior, Honeymoon, Young & Young, All in one & Tandem promoties. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar 
https://www.msccruises.nl/algemene-boekingsvoorwaarden