2e PERSOON 50% KORTING

Bent u op zoek naar een perfecte zomercruise voor in 2021? Ontdek samen met MSC Cruises de mooiste bestemmingen en culturen. Een zorgeloze vakantie met uw partner, familie of vrienden beleeft u aan boord van één van onze prachtige schepen.

 

De getoonde prijs hieronder betreft de prijs voor de eerste persoon. De 50% korting voor de tweede persoon op het cruisegedeelte wordt automatisch tijdens het boekingsproces toegepast. Boek nu uw zomer 2021 weekcruise vanaf € 479 voor de 1e persoon en € 240 voor de 2e persoon (zolang de voorraad strekt).

 

Werkt u in de gezondheidszorg? Neem dan contact op met onze callcenter of om te controleren of u in aanmerking komt voor een leuke korting op uw cruise als dank voor al uw zorg tijdens de COVID 19 pandemie. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Deze actie is ook mogelijk in combinatie met een korting op uw Easy All Inclusive drankpakket. De korting voor de tweede persoon wordt automatisch tijdens het boekingsproces toegepast.


Bekijk ook de Fly & Cruise mogelijkheden in de Middellandse Zee.

 

Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen met MSC Cruises: 023 71 11 510 of boek uw cruise online.

 

Actievoorwaarden

De korting voor de tweede persoon wordt automatisch tijdens het boekingsproces toegepast. 
 
Indien men kiest voor het PLUS-tarief, ontvangt de eerste en tweede persoon in de hut een Easy drankpakket tegen een voordelig tarief. Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken (tegen de volledige tarieven). 

 

Indien u kiest voor het PLUS-tarief in combinatie met een Familiehut, Super Familiehut of Eenpersoonsbinnenhut ontvangt u geen korting op het cruisetarief, maar ontvangt u wel het Easy drankpakket tegen een gereduceerd tarief. 

Familiehut (tot maximaal 6 personen in 2 aangrenzende hutten met verbindingsdeur). Gereduceerd tarief voor het Easy drankpakket voor 4 personen totaal. Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken (tegen het reguliere tarief).

Super Familiehut:  ( tot maximaal 10 personen in 3 aangrenzende hutten met verbindingsdeur ). Gereduceerd tarief voor het Easy drankpakket voor 6 personen totaal. Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken (tegen het reguliere tarief).

 
 
Voorwaarden: 50% korting is alléén van toepassing voor de tweede persoon op basis van een tweepersoonsbezetting. Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 15 december 2020 t/m 31 mei 2021. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: hotel service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief tenzij anders vermeld. Deze actie kan afhankelijk van de beschikbaarheid gecombineerd worden met Senior, Honeymoon, Young & Young, All in one & Tandem promoties. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar 
https://www.msccruises.nl/algemene-boekingsvoorwaarden