BOEK NU UW CRUISE AAN BOORD VAN DE MSC VIRTUOSA

Verheug u op uw droomvakantie en geniet van een wereld van ontdekkingen aan boord van de MSC Virtuosa, het nieuwste zeer innovatieve, milieubewuste schip dat vanaf het voorjaar van 2021 wordt toegevoegd aan onze vloot.


Aan boord van de MSC Virtuosa geniet u van een veilige en stressvrije vakantie met onze verbeterde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen *. Met ons Cruise met Vertrouwen-programma kunt u, als u vóór 31 maart boekt, uw cruise (cruise only) gratis tot 15 dagen voor vertrek schip omboeken, of tot 21 dagen voor vertrek schip als u een Fly & Cruise-boeking heeft **.

Kies uit een scala aan geweldige bestemmingen over de hele wereld en ontdek de beste havens in de Middellandse Zee (met bezoek aan Italië, Frankrijk, Spanje), Noord-Europa (met bezoek aan de Noorse fjorden en de Baltische hoofdsteden), Dubai, Abu Dhabi en Qatar, of ga in alle comfort op verkenning naar verschillende continenten tijdens een MSC Grand Voyage.

En dat is nog niet alles: u zult ook genieten van de ultieme cruise-ervaring aan boord van de MSC Virtuosa, dankzij 12 verschillende huttypes om uit te kiezen, een bekroond familie-aanbod, de iconische en langste promenade op zee met een verbluffende LED-skydome, 21 bars, 4 
à la carte restaurants en 5 specialiteitenrestaurants.


U kunt ook genieten van een futuristische meeslepende ervaring met de eerste humanoïde barman op zee, 5 zwembaden, een Himalaya-brug, luxe spa- en wellnessfaciliteiten, winkels, de exclusieve MSC Yacht Club en nog veel meer voor uw ontspanning en entertainment.

*Voor cruises t/m zomer 2021 zijn speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen en algemene voorwaarden van toepassing.

**Klik hier om meer te lezen over onze Flexibele Boekingsvoorwaarden