Arctische cruises

Ilulissat , Greenland - Arctic cruise | MSC Cruises

Van de gedurfde daden van de Vikingen tot de moderne routes van poolexpedities richting de poolcirkel, navigerend door gletsjers met intense blauwtinten. Laat je gevoel voor avontuur de vrije loop met een Arctische cruise en laat u betoveren door de ongetemde schoonheid van met ijs bezaaide vergezichten en de ongerepte grootsheid van de natuur.

Van de vulkanische pracht van IJsland, land van geisers en sublieme kliffen, tot het gletsjerlandschap van Groenland, met zijn imposante ijswanden en karakteristieke Inuit-dorpen. Een cruise naar de poolcirkel is ook een ontdekkingsreis naar de noordelijkste regio's van Noorwegen, tussen prachtige fjorden, mysterieuze bossen en majestueuze bergen, tot aan het spektakel van Nordkapp. 

Maak de ontdekkingsreiziger in u wakker met een Arctische cruise en beleef een werkelijk unieke ervaring tussen gletsjerlandschappen, majestueuze fjorden en horizonten die u moeilijk zult kunnen vergeten.

Cruises naar IJsland en Groenland in juli 2024

Kom dicht bij de poolcirkel met MSC Cruises! Elke zomer kunt u IJsland en Groenland ontdekken met een niet te missen route. Vertrek in juli vanuit Warnemünde of Kopenhagen op een epische reis van 21 nachten aan boord van MSC Poesia en duik in de natuurlijke pracht van het noordpoolgebied op een magische cruise rond IJsland, Groenland, Denemarken en de Orkney-eilanden.

Iceland, Arctic cruises | MSC Cruises
Greenland, Nuuk - Arctic cruises | MSC Cruises
Iceland, Arctic cruises | MSC Cruises

IJSLAND EN DE ORKNEY-EILANDEN

MSC Poesia vaart rond IJsland in de richting van Akureyri en Isafjordur met een overnachting in de hoofdstad Reykjavik. Tijdens deze IJsland cruise kunt u de compromisloze vulkanische landschappen en magische watervallen van het eiland bezoeken. Zie papegaaiduikers en poolvossen, of ontdek oude Vikinggemeenschappen en moderne ecodorpen. Bij het verlaten van IJsland raakt u in de ban van de betoverende Orkney-eilanden in Schotland, waar u zich kunt onderdompelen in een wilde omgeving, in een land dat historisch bewijs combineert met legendarische verhalen over de Noorse oorsprong.

 

Greenland, Arctic cruises | MSC Cruises
Greenland, Arctic cruises | MSC Cruises
Prince Christian Sound, Greenland - Arctic cruises | MSC Cruises

GROENLAND

Nadat u de granieten kliffen van Prince Christian Sound bent gepasseerd, wachten de besneeuwde landschappen op u in Groenland. Ervaar de ongerepte eenzaamheid van dit ongelofelijke eiland tijdens uw Groenland cruise richting Nuuk, Ilulissat en Qaqortoq. De stop van één nacht in Ilulissat stelt u in staat om de Serermiut ijsbergen en de bevroren fjord van Kangia te bereiken. Ontdek watervallen en hoge bergen te voet of per helikopter, terwijl u geniet van de subtiele gloed van tot wel 20 uur zonlicht per dag.

 

Boek nu

Trakteer uzelf deze juli op een onvergetelijke vakantie door te profiteren van de grootste MSC Arctische cruiseaanbiedingen.

Voorwaarden

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.