The sea always

Boek een 8 of 10 nachten cruise aan boord de MSC MAGNIFICA.

De verrijkte reis van 10 nachten die beschikbaar is tot eind april 2021 zal Genua (Portofino), Livorno (Florence), Civitavecchia (Rome) en Messina (Taormina) in Italië aandoen, in Katakolon (Olympia) en Piraeus (Athene) in Griekenland en in Valletta op Malta.

 

Daarnaast bieden wij u ook een selectie van 3 excursies* aan tegen een gereduceerd tarief, welk u de meest populaire bestemmingen laat ontdekken. Selecteer hiervoor in de zoekresultaten het "Welcome Back With Excursions" tarief. 
 

Tijdens uw cruise is uw gezondheid en veiligheid onze hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat u uw liefde voor cruisen en de zee met echte gemoedsrust kunt blijven delen. Voordat u gaat cruisen kunt u ons Covid Protection Plan** (CPP) bijboeken voor slechts €25 per persoon, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw tijd aan boord. Kinderen tot 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.
 

* Gasten die aan wal willen gaan, kunnen dit alleen doen door deel te nemen aan een van onze MSC Excursions, om dezelfde hoge gezondheids- en veiligheidsnormen te garanderen als aan boord. Gasten kunnen ook extra excursies aan boord boeken. Heeft u een voucher? Kom aan boord van de MSC Magnifica en ontvang tot wel 3 gratis excursies. Klik hier  voor meer informatie.

** Om uw gemoedsrust te garanderen terwijl u uitkijkt naar uw volgende vakantie, vereist MSC Cruises dat alle gasten een verzekeringspolis hebben die alle COVID-19-gerelateerde risico's dekt, inclusief annulering, repatriëring en medische kosten. Voordat u de reservering definitief maakt, kunt u aan uw cruise het MSC COVID-19 Protection Plan toevoegen dat dekking biedt voor annuleringskosten en medische en gerelateerde transportkosten. Anders kunt u contact opnemen met elke verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

Vanwege de COVID-19-pandemie waarmee de wereld nog steeds wordt geconfronteerd, zal MSC Cruises het MSC COVID-19 Protectin Plan uitbreiden naar het gehele winterseizoen 2020-2021 van de MSC Grandiosa en de MSC Magnifica.
Vanaf 25 december, voordat de reservering is afgerond, is het mogelijk om het MSC COVID-19 Protection Plan aan uw cruise toe te voegen voor de prijs van € 25 per persoon voor de gehele cruise.
Gezien het feit dat deze ongekende situatie voortdurend evolueert, zal MSC Cruises deze constant volgen en, indien nodig, de mogelijkheid evalueren om het MSC COVID-19 Protection Plan ter beschikking te stellen voor de andere winterbestemmingen en voor het zomerseizoen 2021.
In het geval zomercruises zal het MSC COVID-19 Protection Plan  vanaf 60 dagen voor vertrek ter beschikking worden gesteld. (Eerste beschikbare vertrekdatum - 27 maart 2021).
 

Algemene Voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: hotel service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.


Speciale voorwaarden zijn van toepassing voor de afvaarten met de MSC Magnifica. Klik hier om de voorwaarden te lezen.