MSC Grandiosa | MSC Cruises Play

The sea always

Boek een 10-nachten cruise aan boord de MSC MAGNIFICA.

MSC Magnifca zal gaan herstarten in de Middellandse Zee met een 10-nachten cruise vanaf 19 oktober 2020. MSC Magnifica vaart in zowel de westelijke als de oostelijke Middellandse Zee en brengt u naar bijvoorbeeld Genua, Livorno, Civitavecchia (Rome), Messina in Italië of naar Katakolon (Olympia) en Piraeus (Athene) in Griekenland en 

Valletta in Malta.

 

Ontdek ook onze Fly & Cruise mogelijkheden voor de MSC Grandiosa en MSC Magnifica

 

Daarnaast bieden wij u ook een selectie van 3 excursies* aan tegen een gereduceerd tarief, welk u de meest populaire bestemmingen laat ontdekken. Selecteer hiervoor in de zoekresultaten het "Welcome Back With Excursions" tarief. 
 
Om u terug te verwelkomen aan boord biedt MSC Cruises u een Covid Protection Plan** (CPP) aan voor slechts €18 per persoon per cruise, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw tijd aan boord.

 

Houd er rekening mee dat gasten die reizen vanuit  landen die door het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC) als ‘hoog risico’ worden beschouwd, binnen 72 uur voor vertrek van het schip een RT-PCR-swabtest moeten doen. De testresultaten moeten vóór het inschepen in de terminal op papier, per persoon en op naam van de reiziger, te worden getoond. Houd er rekening mee dat de GGD alleen mensen test met klachten en ook geen COVID-vrij-verklaring afgeeft.

 

Het overzicht met landen met een hoog risico:

 

Voor vertrekken vanaf 18 oktober tot 24 oktober: Spanje, Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Estland, Frankrijk, Hongarije, IJsland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Zweden, Zwitserland (bijgewerkt op 5 oktober).

Voor vertrekken vanaf 25 oktober t/m 31 oktober: Spanje, Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Hongarije, IJsland, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Zweden, Zwitserland (bijgewerkt op 12 oktober).
Voor vertrekken vanaf 1 november t/m 7 november: Spanje, Oostenrijk, België, Tsjechië, Frankrijk, Hongarije, IJsland, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Zwitserland (bijgewerkt op 19 oktober).

 

* Gasten die aan wal willen gaan, kunnen dit alleen doen door deel te nemen aan een van onze MSC Excursions, om dezelfde hoge gezondheids- en veiligheidsnormen te garanderen als aan boord. Gasten kunnen ook extra excursies aan boord boeken. We bieden gasten waarvan hun cruise van 16 augustus t/m 31 oktober geannuleerd is door MSC Cruises of gasten die een voucher hebben ontvangen vanwege een annulering, maximaal 3 gratis excursies aan wal, afhankelijk van de geboekte hutcategorie voor de nieuwe afvaarten van MSC Magnifica.

** Om aan boord te mogen, bent u verplicht om het Covid Protection Plan bij te boeken via MSC Cruises of een eigen reisverzekering af te sluiten welk dezelfde dekking biedt aan Covid-19-gerelateerde risico’s zoals annulering, repatriëring en medische en quarantaine kosten. 

Houd er rekening mee dat als u een MSC Cruise had geboekt die vertrekt op of voor 31 oktober 2020 en nog niet uw voucher heeft gebruikt, u uw boeking kunt ombeken naar een cruise op de MSC Magnifica. Klik hier voor meer informatie over onze compensatieregelingen.

Speciale voorwaarden zijn van toepassing voor de afvaarten met de MSC Magnifica. Klik hier om de voorwaarden te lezen.

Algemene Voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: hotel service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.