LANG LEVE DE ZOMER!

Uw zorgeloze zomervakantie van 2022

Op zoek naar de perfecte zomervakantie voor 2022? Ontdek samen met MSC Cruises de mooiste bestemmingen in de Middellandse ZeeNoord-Europa en de Caribbean. Een zorgeloze vakantie met uw partner, familie of vrienden beleeft u aan boord van één van onze prachtige schepen.


Profiteer nu van extra aantrekkelijke prijzen tijdens onze "Lang Leve de Zomer" weken! Deze aanbieding is ook te boeken in combinatie met een drankpakket.

Bekijk hier onze Fly & Cruise Lang Leve de Zomer aanbieding en ontdek de voordelen van onze pakketten.

Voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 1 mei 2022 t/m 30 november 2022. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deze actie kan afhankelijk van de beschikbaarheid gecombineerd worden met Senior, Honeymoon, Young & Young, All in one & Tandem promoties. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie.   Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.