VAAR MET ONS NAAR DE ZON
ACTIE: NU MET GRATIS DRANKPAKKET

Plan uw reis naar de winterzon en boek uw cruise naar de mooiste bestemmingen van de wereld aan boord van één van onze schepen. 

Het Gratis Easy All Inclusive drankpakket* is geldig voor de 1e en 2e persoon in de hut. 

 

Wilt u uw cruise vooruit plannen? Bekijk dan snel onze voorwaarden en boek zonder stress uw nieuwe cruise.

 

Ontdek ook onze Fly & Cruise mogelijkheden met de MSC Fantasia naar de Emiraten of de MSC Poesia naar de Caribbean en profiteer van de vele voordelen.

 

Waarom kiezen voor een vlucht bij MSC?

- De vluchten worden uitgevoerd door erkende maatschappijen;

- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage;

- Inclusief transfers van- en naar inschepings en ontschepings havens;

- Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises**;

- Bagagerecovery service***;

- Vanaf 2 uur voor vertrek assistentie mogelijkheid op de luchthaven;

- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.


Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met MSC Cruises: 023 71 11 510 of maak een online boeking.

Actievoorwaarden


*Het Gratis Easy All Inclusive drankpakket is geldig voor de 1e en 2e persoon in de hut. Alle overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken tegen het reguliere tarief.

Het Gratis Easy All Inclusive drankpakket is ook geldig voor de eenpersoonsbinnenhut, familiehutten en super familiehutten. Het drankpakket is gratis voor de eerste en tweede persoon in elke hut waaruit de familiehut bestaat:


Familiehut ( tot maximaal 6 personen in 2 aangrenzende hutten met verbindingsdeur ) . Easy drankpakket is gratis voor 4 personen totaal. Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken (tegen het reguliere tarief).

Super Familiehut:  ( tot maximaal 10 personen in 3 aangrenzende hutten met verbindingsdeur ). Easy drankpakket is gratis voor 6 personen totaal. Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken (tegen het reguliere tarief).


**Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.

***Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer. 


Deze aanbieding is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn vanaf 2 maart t/m 1 september 2020 of zolang de voorraad strekt. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Het gratis drankpakket is geldig voor de eerste en tweede persoon in de hut. De overige personen in de hut dienen het drankpakket verplicht af te nemen. Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de categorie 'Buitenhut met gedeeltelijk zicht hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht kan zijn. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.