MSC BELLISSIMA FLY & CRUISE EMIRATEN

Uw perfecte meivakantie als een compleet Fly & Cruise-pakket

Boek voor uw meivakantie een cruise naar de Emiraten en ontdek samen met ons de vakantie van uw dromen naar het Midden-Oosten. Vanaf 23 april 2022 t/m 18 juni 2022 worden er cruises van 7 nachten aan boord de MSC Bellissima aangeboden met stops in Dubai, Abu Dhabi en Sir Bani Yas in de Verenigde Arabische Emiraten en Doha in Qatar. Profiteer nu van de vele voordelen van ons Fly & Cruise-pakket.

 
Waarom kiezen voor een vlucht bij MSC?

- De vluchten worden uitgevoerd door erkende maatschappijen;

- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage;

- Inclusief transfers van- en naar inschepings en ontschepings havens;

- Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises*;

- Bagagerecovery service**;

- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.


Bovendien biedt ons “Cruise met Vertrouwen” -programma u flexibele boekingsvoorwaarden, waarmee u tot 15 dagen voor het vertrek van uw cruise (21 dagen voor boekingen met vluchten) uw boeking zonder wijzigingskosten kunt omboeken.


Voor meer informatie over de inschepingsvereisten per bestemming klik hier.

De hieronder getoonde zoekresultaten zijn inclusief vluchten & transfers.

 

Voowaarden

De prijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.
 

*Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.


**Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer. 

 

Met onmiddellijke ingang, voordat de reservering wordt voltooid, is het mogelijk om aan de cruise het MSC COVID-19 Protection Plan toe te voegen tegen de prijs van €29 voor lange afstand bestemmingen (Caribbean & Antillen, Dubai, Abu Dhabi en Qatar, Saoedi-Arabië & Rode Zee, Zuid-Amerika en Grand Voyages).


help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers