FAMILIE AANBIEDING - TWEEDE HUT GRATIS

Geniet van meer comfort met een extra gratis hut


Geniet deze zomer van een heerlijke, leuke en veilige familiecruisevakantie in de Middellandse Zee of Noord-Europa en boek nu 2 hutten voor de prijs van 1.

  

Om van deze aanbieding gebruik te maken kunt u contact opnemen met onze Call Center via 023-7111510 of neem contact op met uw reisagent.

 

Boek voor 15 augustus 2021 onze speciale familie promotie: wanneer u 1 hut van elk gewenste categorie boekt voor 4 of 5 personen, bestaande uit 2 of 3 volwassenen en 2 of 3 baby's/kinderen/tieners tot en met 17 jaar, krijgt u gratis een tweede hut van dezelfde categorie erbij.

  

Mis deze kans niet om het beste uit een MSC-cruise voor gezinnen met kinderen te halen en om te ontspannen aan boord op onze bekroonde cruiseschepen met de familie promo, zoals MSC Grandiosa, MSC Seaside, MSC Orchestra, MSC Splendida, MSC Magnifica (Middellandse Zee) of MSC Seaview (Noord-Europa).

 

Bel met ons callcenter 023-7111510 voor meer informatie en reserveringen!
Deze promotie is niet online te reserveren, neemt u daarvoor contact op met ons callcenter 023-7111510.
U ontvangt voor vertrek van de cruise van ons 2 hutnummers en locatie op uw cruiseticket per e-mail.

 

Bent u in bezit van een voucher?
Om uw voucher in te wisselen en een zomercruise te boeken met extra boordtegoed, hoeft u alleen maar ons callcenter of uw reisagent te bellen!

  

Tijdens uw cruise is uw gezondheid en veiligheid onze hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat u uw liefde voor cruisen en de zee met echte gemoedsrust kunt blijven delen. Voordat u gaat cruisen kunt u ons Covid Protection Plan (CPP) bijboeken voor slechts €25 per persoon voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw tijd aan boord. Kinderen tot en met 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.

Bovendien biedt ons “Cruise met Vertrouwen” -programma u flexibele boekingsvoorwaarden, waarmee u tot 15 dagen voor het vertrek van uw cruise (21 dagen voor boekingen met vluchten) uw boeking zonder wijzigingskosten kunt omboeken.

Actievoorwaarden

Voor cruises tot eind juli 2021 verwelkomen we in eerste instantie alleen gasten die afkomsting zijn uit de 26 Europese 'Schengen'-landen (Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden en Zwitserland) en ook Bulgarije, Roemenië, Cyprus en Kroatië. Als u tijdens uw cruise aan wal wilt gaan, kunt u dit alleen doen door deel te nemen aan een van onze MSC Shore Excursions om dezelfde hoge normen voor gezondheid en veiligheid aan wal te garanderen als aan boord. Om een veilige en plezierige cruise te garanderen, past MSC Cruises haar boekingsvoorwaarden aan. Er zijn strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd voor een nieuwe, nog veiligere ervaring aan boord.

Om u gerust te stellen terwijl u uitkijkt naar uw volgende vakantie, vereist MSC Cruises dat alle gasten een verzekering hebben die alle COVID-19-gerelateerde risico's dekken, inclusief annuleringen, repatriëring en medische kosten. U kunt ons Covid Protection Plan bijboeken of contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij naar keuze.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn t/m 15 augustus 2021. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: hotel service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief tenzij anders vermeld. Deze actie kan afhankelijk van de beschikbaarheid gecombineerd worden met Senior, Honeymoon, Young & Young, All in one & Tandem promoties. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/algemene-boekingsvoorwaarden