help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers

BOEK UW WINTER 2024-2025 MSC CRUISE

Plan uw volgende wintervakantie in de Middellandse Zee, de Emiraten en de Caraïben.

 

Boek uw Winter 2024-2025 cruise inclusief een WIFI-pakket en Easy drankenpakket voor 1e en 2e volwassenen in de kajuit! U betaalt voor het WIFI- (1 apparaat) en Easy Drankenpakket geen €47,79** per persoon per nacht, maar slechts €25* per persoon per nacht.

Algemene voorwaarden

*Het Easy drankenpakket + WIFI pakket is €25 per persoon per nacht, alleen geldig voor volwassenen 1 en 2 in de kajuit, in plaats van €47,79**. Voor volwassenen 3 en 4 die dezelfde kajuit delen, omvat het aanbod vanaf €25 per persoon per nacht alleen het Easy drankenpakket. Minderjarigen kunnen profiteren van het Minderjarigen drankenpakket vanaf €13 per kind per nacht, in plaats van €17**.

 

**Vooruitbetaalde pakketprijs vóór vertrek van de cruise zonder korting.

 

Deze aanbieding is niet van toepassing op Yacht Club-suites. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn t/m 31.07.2024. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deze actie kan afhankelijk van de beschikbaarheid gecombineerd worden met Senior, Honeymoon, Young & Young, All in one promoties. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.