U bent hier: Home Over-Msc-CruisesNieuwsKerstcruise

Kerstcruise naar Middellandse Zee of Caribbean

14/10/2010

Hoofddorp, 14 oktober 2010 - Een winters Holland vol sneeuw en ijs, of toch liever het zonnige Middellandse Zee- of Caribbean? Steeds meer mensen kiezen voor dat laatste en brengen hun kerstvakantie door in de zon. Om deze reden verzorgt MSC Cruises een aantal prachtige kerstcruises de kou uit en de zon in. Er zijn drie Middellands Zee cruises, waarvan twee vertrekken uit Genua en één vanuit Venetië. Fort Lauderdale is de vertrekhaven voor een kerstcruise door het Caribbean. Voor je het weet geniet je in december van een tropische kerst!

Kerst op zee
Deze winter is het Middellandse Zeegebied de thuishaven voor cruiseschepen MSC Fantasia, MSC Magnifica en MSC Splendida. De drie luxueus uitgeruste zusterschepen varen prachtige routes langs meer en minder bekende havens in de regio. De MSC Fantasia vertrekt op 21 december 2010 vanuit Genua voor een negendaagse reis naar bestemmingen in Italië, Spanje en Marokko. De kerstcruise op de MSC Magnifica vertrekt op 19 december 2010 uit Venetië en vaart naar Griekenland, Egypte en Kroatië om negen dagen na vertrek weer in Venetië af te meren. En dan de MSC Splendida, het schip dat de langste cruise door het Middellandse Zeegebied uitvoert deze kerst: een twaalfdaagse droomreis die op 16 december 2010 vanuit Genua naar Griekenland, Egypte, Malta en terug naar Italië voert.

Ticket to the tropics
Liever wat verder en wat warmer? Ook dat kan deze kerst. De MSC Poesia vertrekt op 19 december 2010 vanuit Fort Lauderdale voor een exotische cruise naar Jamaica, de Kaaiman eilanden en Mexico. Tropische bestemmingen als Key West in Florida en het Mexicaanse eiland Cozumel behoren voor de passagiers van de MSC Poesia tot hun zonnige kerstverhaal. Deze achtdaagse cruise biedt alles wat je van een ticket to the tropics verwacht: witte stranden, wuivende palmen en aan boord alle luxe die je je kunt wensen. Een ideale cruise voor snorkel- en duikliefhebbers, of voor wie in de winter wil genieten van zomerse temperaturen en een flinke dosis zon.

Zomers in de winter
"Wat is er heerlijker dan er even helemaal tussenuit gaan? De feestdagen lenen zich uitstekend voor een welverdiende break en juist dan is een warme bestemming zo heerlijk. Het zou maar zo kunnen dat er ons dit jaar weer zo'n strenge winter te wachten staat, een paar prachtig zonnige herinneringen doen dan wonderen! Onze kerstcruises vertrekken een aantal dagen voor kerst en meren voor oudejaarsdag weer af. Zo hoeven familie en vrienden de vakantiegangers niet met álle feestdagen te missen. Er is nog plaats op onze vier cruises, maar het is wel zaak er snel bij te zijn. De boekingen stromen steeds sneller binnen als het in eigen land kouder en donker wordt. Niet zo gek natuurlijk, want wie wil er nou niet zomers genieten in de winter?" aldus Daniëlle Groot, Marketing Manager MSC Cruises.

ZOEK MSC NIEUWS


Zoek:

Periode:

Zoek nieuws

Lees het laatste nieuws over de wereld van MSC Cruises.

MSC Press Area

Persruimte voor journalisten en media.

Nieuws