Werken bij MSC Cruises

MSC Cruises is een jonge en dynamische cruisemaatschappij, onderdeel van de Mediterranean Shipping Company S.A. een concern met meer dan 63.000 medewerkers wereldwijd. Met een vloot van 12 luxe cruiseschepen en met een bestelling voor nog 4 luxe megaliners en 3 in optie, is MSC Cruises de grootste onafhankelijke Europese cruiserederij. Bekijk welke vacatures er openstaan. Indien je geïnteresseerd bent stuur dan je CV en motivatiebrief naar het opgegeven emailadres.

MSC Cruises

MSC Cruises is erin geslaagd leider te worden op de Mediterrane cruisemarkt, varend in deze regio zonder onderbreking gedurende het hele jaar, maar ook in het aanbieden van keuzes van routes in Noord-Europa, de Canarische Eilanden, Caribbean & Antillen, de Verenigde Arabische EmiratenZuid-Amerika, MSC Grand Voyages en Zuid- en West-Afrika.

Werken aan boord

Wij maken u er op attent dat MSC Cruises verplicht stelt dat u in het bezit bent van een zogenaamde STCW diploma. In Nederland zijn er diverse instanties die deze cursus aanbieden. De kosten zijn voor rekening van de sollicitant. Bekijk welke vacatures er opstaan om te werken aan boord van onze schepen. Klik op "Lees meer" en bekijk de beschikbare vacatures.

Werken bij MSC Cruises Nederland

Bekijk welke vacatures er opstaan om te werken aan boord van onze schepen. Klik op "Lees meer" en bekijk de beschikbare vacatures.