VIRTUELE TOUR

Maak een virtuele tour op onze fantastische schepen
U bent hier: Home CruiseschepenMSC-Opera

MSC OPERA

Het delicate houtwerk, de marmeren vloeren, de levendige stoffen en panoramische ramen met een theatraal zeezicht scheppen het perfecte kader voor een multiculturele cruise-ervaring op MSC Opera. Een belevenis die gepaard gaat met verfijnde Italiaanse en internationale lekkernijen en uitstekende vakantievoorzieningen.

MSC Opera: het derde schip in een reis van innovatie

Meer comfortabele hutten
Meer heerlijke eetgelegenheden
Meer vrije tijd en entertainment attracties
Meer keuze voor kinderen en tieners
Meer ruimte voor welzijn en ontspanning

Zelfs voordat MSC Opera afvaart, voelt het als het begin van een ontdekkingsreis als u aan boord stapt. Met haar indrukwekkende reeks van nieuwe functies en faciliteiten is het schip nu nog beter uitgerust om aan elke behoefte te voldoen.

We hebben ruime, nieuwe hutten toegevoegd met balkons om onze gasten te verrassen met een prachtig panoramisch uitzicht. We hebben de restaurant- en buffet gebieden vergroot om een nog grotere verscheidenheid aan culinaire ervaringen te bieden. Ook hebben we 319 m² ruimte gecreëerd om te vullen met muziek en dans. Met de hulp van gerenommeerde partners zoals Chicco, LEGO® en Namco® hebben we fantastische nieuwe speelplekken ontworpen voor kinderen van alle leeftijden. Denk hierbij aan een spannende parken vol met leuke waterattracties. Om nog meer mogelijkheden tot ontspanning te bieden, hebben we de weelderige MSC Aurea Spa uitgebreid met meer ruimte voor massages.

Dit alles is slechts een voorproefje van wat een cruise op de MSC Opera kan bieden. Er is een wereld van nieuwe ervaringen te ontdekken aan boord, dag na dag, moment na moment. Omdat de MSC Opera het schip is dat bij u past!

Comfort die bij u past
De vernieuwde MSC Opera tilt comfort naar een nieuw niveau. Dus waar ter wereld onze gasten ook zijn, zij zullen zich altijd helemaal thuis voelen.

De nieuwe tapijten, opnieuw gestofferde zitplaatsen en herschilderde plafonds in de receptie en andere openbare ruimten. Bewonder de opgeknapte gangen en trappen, niet te vergeten de gerestyled buitenruimtes, zoals het nieuwe Solarium. Het hele schip voelt gloednieuw! De 94 nieuwe balkonhutten zijn een geschenk voor onze gasten en bieden een opwindend uitzicht op de oceaan.

Ook is elke hut opnieuw ontworpen en gerenoveerd met nieuwe vloerbedekking, nieuwe stoffen en nieuwe functies, zodat al onze gasten genieten van toonaangevende normen van de accommodatie.

TECHNISCHE GEGEVENS VAN HET SCHIP
Bouwjaar 2004
Renaissance Programma 2015
Bruto tonnage 65.591 ton
Aantal passagiers 2.150 (op basis van tweepersoonshutten)
Bemanningsleden Ongeveer 728
Totaal aantal hutten 1.071, waarvan 5 voor gasten met een handicap of beperkte mobiliteit
Lengte/breedte/hoogte 274,9 m / 32 m postpanamax / 54 m
Aantal dekken 13, waarvan 9 voor passagiers
Maximum snelheid 20,70 knopen
Gemiddelde snelheid 18 knopen


Binnenhut

Enkele bedden die tot een tweepersoonsbed kunnen worden omgevormd (op verzoek), met uitzondering van hutten voor mindervalide personen. Grote kledingkast. Badkamer met douche. Tv. Telefoon. Minibar en kluis. Airconditioning. Oppervlakte ongeveer 13 m².

Binnenhut - MSC Opera Binnenhutten Plattegrond

Buitenhut met belemmerd zicht

Enkele bedden die tot een tweepersoonsbed kunnen worden omgevormd (op verzoek). Badkamer met douche. Tv. Telefoon. Minibar en kluis. Airconditioning. Oppervlakte ongeveer 13 m².

Opmerking: de foto is slechts een indicatie.

Buitenhut - Plattegrond

Hut Zeezicht

Enkele bedden die tot een tweepersoonsbed kunnen worden omgevormd (op verzoek). Badkamer met douche. Tv. Telefoon. Minibar en kluis. Airconditioning. Oppervlakte ongeveer 13 m².

Hut zeezicht - MSC Opera Buitenhut - Plattegrond

Balkonhut

204 nieuwe balkonhutten: dek 9, 10.
Gloed nieuwe balkonhutten, herontworpen en prachtig ingericht, met glazen balustrades voor een nog beter uitzicht op de oceaan (balkon in afmetingen 3,5 m²).
Enkele bedden die tot een tweepersoonsbed kunnen worden omgevormd (op verzoek). Badkamer met douche. Tv. Telefoon. Minibar en kluis. Airconditioning. Oppervlakte ongeveer 15 tot 16 m².

Elke hut heeft tevens:
nieuw tapijt en bekleding, alle banken zijn opnieuw gestoffeerd, de badkamers zijn opnieuw afgedicht, nieuwe dekbedden en bedlopers en nieuwe LED TV's.

Balkonhut - MSC Opera Balkonhut Plottegrond

Suites

Tweepersoonsbed dat tot twee enkele bedden kan worden omgevormd (op verzoek). Grote kledingkast. Badkamer met bad. Tv. Telefoon. Minibar en kluis. Airconditioning. Oppervlakte ongeveer 27 m².
Balkonsuites - MSC Opera Balkonsuites -  Plattegrond

Binnenhut voor mindervaliden

Enkele bedden die tot een tweepersoonsbed kunnen worden omgevormd (op verzoek), met uitzondering van hutten voor mindervalide personen. Grote kledingkast. Badkamer met douche. Tv. Telefoon. Minibar en kluis. Airconditioning. Oppervlakte ongeveer 21 m².

Binnenhut voor mindervaliden - MSC Opera Binnenhut mindervaliden

Restaurants

Met een extra 600 m² gewijd aan dinermogelijkheden op het dek 5, is er meer ruimte dan ooit voor MSC Opera chefs om onze gasten iedere dag te verleiden met een heerlijke keuze aan gerechten.
De La Caravella en L'Approdo restaurant en Le Vele Buffet bieden onze gasten diverse keuzes gedurende de hele dag. Het eten is ongetwijfeld de ster van de cruise.

Niet alleen hebben we nieuwe restaurants toegevoegd om te dineren, ook hebben we nieuwe mogelijkheden om te dineren. Niet te vergeten de speciale L'Approdo met MyChoice Dining, die gasten de vrijheid bieden om te genieten van het diner wanneer ze maar willen (beschikbaar voor Aurea gasten in Suites en Fantastica gasten in Suites of Balkonhutten).
En voor nog meer flexibiliteit is het verbeterde buffet 20 uur per dag geopend, waar u alles kunt eten: van heerlijke hamburgers, pizza's en verse pasta's tot dagelijkse thema-lunches met de beste lokale specialiteiten.

Op de MSC Opera willen wij de eetlust van onze gasten elke dag wekken met heerlijke nieuwe keuzes.

Restaurant - La Caravella - MSC Opera Restaurants on MSC Opera

Bars en lounges - dek 5, 6, 11

Piazza di Spagna Bar: aperitief en wijn
La Cabala – Mixologists Experience: ontdek de Fusion Lijst die de klassieke ziel van Martini en de innovatieve creaties van onze Mixologists combineren, inclusief Cocktails to Eat, Moleculaire- en Alchemist Cocktails
Sotto Vento Pub: ontspannen met een glas bier of een rustig plekje om te genieten van een whisky. Of kies uit een volledige lijst van premium dranken.
Aroma Coffee Bar: een bijzondere plek om van een selectie warme en bevroren koffielekkernijen te genieten. Wij zullen u verrassen met de verbazingwekkende Milk Art. Geniet van een selectie van zoete lekkernijen, de gehele dag door. 
Gelateria Italiana: een authentieke Gelateria Italiana met een scala aan kwaliteit ijs en ijslekkernijen.
Vitamin Bar: geniet van het kleurrijke menu aan verse fruitdrankjes en salades.
Cafe Bar on MSC Opera Lounges on MSC Opera

Entertainment

De gasten op de MSC Opera kunnen iedere dag genieten van 20 boeiende urenvol entertainment, variërend van spectaculaire shows, live muziek en feesten tot activiteiten en cursussen voor gasten van alle leeftijden.

Voor een meer lonende cruise-ervaring wordt het animatieprogramma afgestemd op de route van elke cruise en geïnspireerd door de cultuur van de bestemmingen. Door de nieuwe faciliteiten is de MSC Opera beter in staat om onze gasten te vermaken dan ooit tevoren. Zo beschikt de MSC Operaover de Opera Lounge & Library: een duizelingwekkende 319 m2 grote muzieklounge. Net als elke andere locatie op het schip is de muzieklounge klaar om gastheer te spelen voor memorabele avonden, magische momenten en spannende nieuwe ontmoetingen.

HOOGTEPUNTEN OVERDAG
Sailaway Party, Sea Party, superchef, fitness, sporttoernooien, professionele danslessen, professionele fitnesslessen, Video trivia quiz, Arts & Crafts, Zwembad spelletjes
 
HOOGTEPUNTEN IN DE AVOND
Ons avondentertainment omvat een verscheidenheid van klassieke muziek met tenor en sopraan zangers, begeleid door piano en viool, evenals onze innovatieve Evergreen shows, de presentatie van de meest memorabele klanken van de vorige eeuw geïnterpreteerd door klassieke musici, zangers en dansers.

Let op: voor de MSC Lirica, MSC Opera, MSC Sinfonia en MSC Armonia is toegang tot de avondshows in het theater alleen mogelijk bij reservering. Dit is niet nodig voor de andere schepen. Er zijn drie snelle en gemakkelijke manieren om te reserveren: via het wifi-netwerk aan boord met uw smartphone of tablet, maak gebruik van de touch screens op verschillende dekken van het schip of reserveer via de receptie.

Entertainment - Disco on MSC Opera

Gevonden items |

MSC OPERA Breedtegraad: 23,14
Lengtegraad: -82,35