MSC Cruises: experts in Middellandse Zee Cruises

De Middellandse Zee vormt de thuisbasis van MSC Cruises – we kennen hier goed de weg! De MSC cruiseschepen nemen u op sleeptouw en stippelden voor u de mooiste vaarroutes uit langs oude beschavingen, prachtige steden en de mooiste zonovergoten stranden. (Her)ontdek de bijzondere, culturele steden van dit gebied. Een cruise met MSC Cruises betekent rondreis, clubvakantie en luxe hotelreis in één.

MSC Cruises: experts in cruises op de Middellandse Zee
Cruises op de Middellandse Zee zijn een ware specialiteit van MSC. Terwijl u vanuit pittoreske haventjes naar prachtige stranden en schitterende eilanden vaart, ontdekt u de geheime parels van deze zee... Wij hebben altijd een ruime aanbod aan oostelijke en westelijke Middellandse Zee cruises. Bovendien worden onze cruises op de Middellandse Zee elk jaar aangepast met nieuwe en avontuurlijke trajecten.

Onze luxueuze Mediterrane cruises illustreren de rijke geschiedenis van dit gebied. Zo staan ze garant voor een onvergetelijke vakantie met voor werkelijk ieder wat wils. Geschiedenisfanaten kunnen de Efezische ruïnes verkennen, de ontzagwekkende Atheense Acropolis bewonderen en in het Colosseum van Rhodos en dat van Rome terug in de tijd reizen. En als dit voor u een romantische trip moet worden, dan is er niets dat meer liefde ademt dan een MSC-cruise op de Middellandse Zee.

Een bezoek aan het ‘liefdeseiland’ Capri, een tochtje in een Venetiaanse gondel of een hap uit een authentieke pizza in Napels… Op deze cruise geniet u van het beste van deze wonderbaarlijke streek! U kunt zich vergapen aan een bruisende flamencoshow in Spanje, door het labyrint van de Turkse bazaars slenteren of gewoon met volle teugen van de zon genieten op de zandstranden van de Griekse eilanden. MSC Cruises heeft de Middellandse Zee helemaal veroverd, van Athene tot Ajaccio, van Bari tot Corfu en verder.

Middellandse Zee Cruises: de cruiserederij met de modernste vloot ter wereld.

LEES MEER

ZOEK & BOEK UW CRUISE
Highlights
Cruise naar Napels - Italië – Middellandse Zee - MSC Cruises
Napels - één van de meest betoverende stad ter wereld.
Cruise naar Athene - Griekenland – Middellandse Zee - MSC Cruises
Athene - de bakermat van de filosofie, de democratie en de architectuur.